Οι θανάσιμες πεθερές του σεξ! Έρευνα

  • Iatropedia
Τα χίλια μύρια περνούν από ότι φαίνεται τα ζευγάρια που έχουν κακές σχέσεις με τα πεθερικά τους. Οι καθημερινοί καβγάδες αλλά και η γκρίνια που οφείλεται στις σχέσεις με τα πεθερικά πυροδοτεί όχι μόνο την υγεία του ζευγαριού αλλά και τα θεμέλια του γάμου τους.

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Γιούτα, οι οποίοι παρακολούθησαν επί δύο δεκαετίες την ζωή 1.700 παντρεμένων ενηλίκων, κατέληξαν στο συμπέρασμα οι καυγάδες με τα πεθερικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία!

Οι μελετητές διαπίστωσαν πως όσοι από αυτούς δεν τσακώνονταν πολύ με το ταίρι τους έμειναν υγιείς και ο γάμος τους δεν παρουσίαζε αυξομοιώσεις ενώ έζησαν περισσότερα χρόνια σε σχέση με εκείνους που μάλωναν με μεγάλη συχνότητα.

Και ποιος ήταν ο συνηθέστερος λόγος που τα παντρεμένα ζευγάρια τσακώνονταν;

Όπως αποδείχθηκε μέσα από την έρευνα, το θέμα που συνήθως οδηγούσε σε καυγάδες και κακή υγεία ήταν οι διαφορές με τα πεθερικά!

Όπως συμπέραναν οι ειδικοί η κακή σχέση με την πεθερά έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην υγεία όσο και στην σεξουαλικότητα τους.

Οι ομηρικοί καυγάδες αλλά και η ένταση μεταξύ των ζευγαριών έχει ως επακόλουθα το στρες, την έλλειψη ύπνου, την κακή διατροφή, ανθυγιεινές συνήθειες όπως το κάπνισμα, αλλά ακόμη και αυξημένη αρτηριακή πίεση που συνεπάγονται αύξηση του κινδύνου νόσησης και θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Επίσης οι θανάσιμες πεθερές φαίνεται ότι δολοφονούν και την επιθυμία για σεξ.'Ολα τα ζευγάρια απάντησαν πως είναι δυνατόν μετά από τις εντάσεις αυτές να συνευρίσκεται ερωτικά με το έταιρο ήμισυ;

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα ένα ποσοστό που αγγίζει το το 60% δηλώνει πως υποφέρουν από καθημερινούς καβγάδες και γκρίνια εξ αιτίας της ανταγωνιστικής σχέσης που έχουν οι δύο γυναίκες.

Στην Ελλάδα το πρόβλημα αυτό είναι εντονότερο, καθώς το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει το 90%.

Οι αιτίες του φαινομένου αυτού είναι όπως έχουν παρατηρήσει οι κοινωνιολόγοι ότι τα παιδιά ακόμη και αν παντρεύονται μένουν κοντά στους γονείς τους γι' αυτό και οι προστριβές είναι πιο συχνές και συνεπώς πιο έντονες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες ασθένειες κρύβουν οι άνδρες;

Αλκοόλ: Πότε ωφελεί και πότε βλάπτει!

Γιατί θέλουμε να φάμε όλο το γλυκό: Έρευνα

Απογειωθείτε σεξουαλικά…τρώγοντας!