Οι περίεργες σεξο-ιστορίες που δεν φαντάζεσθε!

  • Iatropedia
Τελικά όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το κόσμο. Όσο και αν ακούγονται περίεργο και ασυνήθιστο οι περίεργες ιστορίες γύρω από το σεξ έχουν προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή των πρωταγωνιστών οι οποίοι έχουν πληρώσει ακριβά το τίμημα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες ιστορίες του σεξ καταλήγουν και στα δικαστήρια αφού τα υποψήφια θύματα ζητούν δικαιοσύνη και χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη. Δείτε ποια είναι αυτά:

Σιγκαπούρη: Ένας άνδρας κατέφυγε στο δικαστήριο κατά μιας γυναίκας η οποίος όπως ισχυρίζεται του μετέδωσε σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα. Μάλιστα ως ηθική βλάβη της ζητάει το ποσό των 200.000 δολαρίων γιατί κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων που είχαν τον κόλλησε έρπη στα γενετικά όργανα.

Ιαπωνία: Θράυση κάνει στο Τόκιο της Ιαπωνίας μια νένα μόδα η οποία θέλει τις γυναίκες να τυλίγουν διάφορα μέρη του σώματος τους σε γάζες ώστε να γίνονται περισσότερο ελκυστικές στην διάρκεια των ερωτικών επαφών.

Το φετίχ αυτό που ανθίζει στη γειτονιά Harajuku ονομάζεται «τραυματισμένο είδωλο και θέλει όλες τις υγιείς γυναίκες να τυλίγουν με επιδέσμους τα κεφάλια τους ή άλλα μέρη του σώματος τους για να προσελκύσουν τους άνδρες.

Κένυα: Σε πρόσφατη απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο τουρισμού και οι τοπικοί διευθυντές ξενοδοχείων αποφάσισαν να λάβουν μέτρα κατά του σεξουαλικού τουρισμού. Έχει παρατηρηθεί να ταξιδεύουν στη χώρα κυρίως μεγάλες σε ηλικία γυναίκες οι οποίες αποζητούν το σεξ με νεότερους άνδρες αντί οικονομικών ανταλλαγμάτων η ακόμη και ακριβών δώρων.

Έτσι οι υπεύθυνοι μελετούν να λάβουν μέτρα για να αναχαιτίσουν το φαινόμενο αυτό.

Αγγλία : Μια τάξη γυμνασίου παρακολούθησε, ενώ ένας στρίπερ χόρευε για τα γενέθλια ενός 16-χρονου αγοριού.

Η μητέρα ενός αγοριού που είχε γενέθλια ζητήσει από έναν άνδρα ντυμένο γορίλα με μπαλόνια να επισκεφτεί το σχολείο ώστε να κάνει πάρτι έκπληξη στο γιο της. Τελικά λόγω λάθος προγραμματισμού, ο χορευτής, πήγε ντυμένος ως αστυνομικός και άρχισε να χορεύει προκαλώντας την έντονη αμηχανία τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών.

Ιταλία: Ένας εκπαιδευτικός απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν στην Ρώμη όταν αποκαλύφθηκε πως τα βράδια ήταν πορνοστάρ σκληρού υλικού στο διαδίκτυο.