»Γράψτε» οργασμούς με το νέο »ροζ» λαγουδάκι! Έρευνα

  • Iatropedia
Η δημοσιοποίηση της είδησης από την Ελληνικής καταγωγής, δημοσιογράφο Αριάννα Χάφινγκτον, ότι εφευρέθηκε δονητής, που ενεργοποιεί το σημείο g προκαλώντας, ατέλειωτους οργασμούς στην γυναίκα, έφερε και πάλι στην επικαιρότητα την ύπαρξη ή μη του επίμαχου σημείου. Ήδη ο νέος δονητής ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στην σελίδα της στο facebook έχει προκαλέσει σχόλια και σχόλια. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται έχει σχεδιαστεί από γυναικολόγους και υπόσχεται οργασμούς τρίτου τύπου.

Όμως και η όλη σχεδίασή του είναι πολύ περίεργη. Καθόλου τυχαίο αφού σε σχετική έρευνα οι γυναίκες απάντησαν ότι το σχέδιο τους θυμίζει:

• Παιδικό παιχνίδι από καουτσούκ

• Το Αλιεν

• Έναν βροντόσαυρο καρτούν που κάνει προταση γαμου

• Ένα άθλιο έργο γλυπτικής έξω από κάποιο μουσείο

• Θαλάσσια ανεμώνη

• Λογότυπο γυναικολογικού ιατρείου

υλικό και κόστος

Στην σχετική ιστοσελίδα όπου πωλείται ο must-have Ultimate G δονητής αναφέρεται ότι '' έχει σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας μεταφέρει στο τρίτο επίπεδο του οργασμού. Δίνοντάς σας μεγαλύτερο, καλύτερο G-spot απόλαυση! ''

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του είναι από μαλακό υλικό, χωρίς κάδμιο και η μπαταρία του διαρκεί πολλές ώρες.

Στην ίδια ιστοσελίδα επσιημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: ''Νομίζετε ότι είχατε ένα οργασμό G-spot πριν; Σκεφτείτε ξανά. Κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη πολυτελώς και με πολλαπλές δονήσεις, η επαναφορτιζόμενη Ultimate G έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις γυναίκες να επιτύχουν την ουράνια τρίτο επίπεδο του οργασμού.

Είναι η πιο έντονη και μακράς διαρκείας μέρος του γυναικείου οργασμού και δίνει πλήρη ικανοποίηση. Μοναδικό σχήμα του Ultimate G έχει σχεδιαστεί από ειδικούς για να χωρέσει φυσική μορφή του σώματός σας και τον πρωτεύοντα άξονα με πολλαπλά χτυπήματα ευχαρίστηση στοχεύουν απευθείας το G-Spot, ενώ οι εξωτερικοί βραχίονες στόχο το ευαίσθητο εσωτερικό των κλειτορίδα..''

Το Ultimate G είναι επίσης το σώμα ασφαλές, ήσυχο και νιώθεις εκπληκτικό με πολλές ολισθηρό λιπαντικό.

Το κόστος τους ανέρχεται σε 65 λίρες ενώ μπορούν οι ενδιαφερόμενες να το προμηθευτούν από το διαδίκτυο.

υπάρχει ή όχι το επίμαχο σημείο

Διίστανται οι απόψεις των ειδικών για την ύπαρξη του σημείου g στην γυναίκα.

Όταν την δεκαετία του 1940 στη Γερμανία, ένας γυναικολόγος-μαιευτήρας, ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, υποστήριξε ότι είχε ανακαλύψει μιαν άγνωστη, εσωτερική ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνές του τότε ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ των επιστημόων.

Υπάρχει ή όχι το σημείο G (το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg) στον άνδρα και στη γυναίκα;

Σε ένα μόνο σημείο συμφωνούν οι επιστήμονες υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί ηδονή και οργασμό.

Ωστόσο στον αντίποδα ορισμένοι παθαανατόμοι απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως ανόητες και υποστηρίζουν ότι όλος αυτός ο θόρυβος δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες αδικαιολόγητο συναίσθημα ανεπάρκειας και άγχους.

τι είναι το σημείο G στη γυναίκα

Είναι ένα πλέγμα από απολήξεις νεύρων, αδένες, πόρους και αιμοφόρα αγγεία γύρω από την ουρήθρα ή ουροφόρο οδό. Η περιοχή αυτή γίνεται αντιληπτή μόνο όταν ερεθιστεί έντονα ο κόλπος. Αρχίζει τότε να διογκώνεται, συχνά σχεδόν αστραπιαία, και εμφανίζεται στο κολπικό τοίχωμα ως μια μικρή μάζα με ευδιάκριτο σχήμα. Ο προορισμός της δεν φαίνεται άλλος από το να ενισχύει τη σεξουαλική ηδονή της γυναίκας.

Κατά τον οργασμό «εκσπερματώνει» ένα διαυγές υγρό, παρόμοιο σε σύνθεση με εκείνο που παράγει ο προστάτης. Ορισμένοι μάλιστα ειδικοί πιστεύουν πως το σημείο G στη γυναίκα είναι μια μη εξελιγμένη μορφή του ανδρικού αδένα.