Γιατί οι άνδρες δεν κάνουν σεξ με τη σύζυγό τους;

  • Iatropedia
Μετά τις αποκαλύψεις των Ελλήνων ότι τα νέα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ με την σύντροφό τους απλά κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι σαν δυο πολύ καλοί φίλοι οι επιστήμονες έψαξαν να βρουν τις αιτίες του φαινόμενου αυτού. Μπορεί οι περισσότεροι να είναι οπαδοί της παροιμίας το ''ξένο είναι πιο γλυκό'' αλλά δείτε γιατί συμβαίνει αυτό.

Οι λόγοι που ένας άνδρας δεν κάνει σεξ με τη νόμιμη σύντροφο του είναι πολοί και διαφορετικοί.

Έχει πεσμένο ηθικό

Η κρίση φαίνεται ότι έχει επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο τις τσέπες των Ελλήνων αλλά και τη ψυχολογία τους. Η αβεβαιότητα για το μέλλον, ο αγώνας της επιβίωσης, η ανεργία έχει προκαλέσει στους περισσότερους Έλληνες άγχος και έντονο στρες. Που όρεξη για σεξ

Μια ακόμη αιτία που ενοχοποιείται για το πεσμένο ηθικό των ανδρών είναι η ύπαρξη προβλημάτων υγείας όπως υπέρταση, διαβήτης , θυρεοειδής και άλλα.

Εθίζονται στο πορνό

Έρευνα της Ιταλικής Ένωση Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής τεκμηρίωσε ότι οι άνδρες που παρακολουθούν με πάθος και πολλές ώρες ροζ ταινίες στο διαδίκτυο έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με την λίμπιντο ενώ οι ειδικοί εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το κατά πόσον οι άνδρες αυτοί θα μπορούν να νιώσουν έλξη για πραγματικές γυναίκες.

Δεν ελκύεται από τη γυναίκα του

Άλλες έρευνες τεκμηρίωσαν, ότι οι οι άνδρες ξενο -κοιτούν όταν δεν εμπνέονται ερωτικά από τη σύντροφό τους.

Η γκρίνια και η μουρμούρα τους κόβει τη.. διάθεση ενώ ύστερα από μερικά χρόνια γάμου η καθημερινότητα και η πλήξη σκοτώνουν τη λίπμιντο.

Είναι άπιστος

Η έρευνα της ΕΜΑΣ ήταν αποκαλυπτική! Οκτώ στους δέκα Έλληνες έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά επιστρέφουν πάλι στο σπίτι όχι όμως στην αγκαλιά της συζύγου!

Φταίνε τα κιλά

Η αύξηση βάρους μειώνει κατακόρυφα τη λίμπιντο των ανδρών. Είθισται οι άνδρες μετά το γάμο να παίρνουν κιλά και το γεγονός αυτό δρα ανασταλτικά για αυτούς. Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις εκείνες που δέχονται και την κριτική τους…