Γιατί… επιβάλλεται να φωνάζετε στο σεξ!

σεξ
Ο δρόμος για τη σεξουαλική επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών δεν φαίνεται να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο πολλά ζευγάρια να κάνουν σεξ στο... αθόρυβο την ίδια στιγμή που άλλα φαίνεται ότι χρησιμοποιούν πρόστυχα λόγια ή γλυκόλογα για να έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Μετά τη "γλώσσα του σώματος" οι επιστήμονες, βάλθηκαν να βάλλουν στο μικροσκόπιο και τη "γλώσσα του σεξ". Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο όσα ζευγάρια μιλούν κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών απολαμβάνουν καλύτερο και ποιοτικότερο σεξ σε αντίθεση με όσα προτιμούν το σεξ στο... αθόρυβο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πάντα τα ζευγάρια είχαν το δικό τους σεξουαλικό κώδικα επικοινωνίας, απλώς οι όροι έχουν περάσει σε άλλο... επίπεδο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές η σεξουαλική επικοινωνία των ζευγαριών χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

  1. "Μίλα μου πρόστυχα": Η πρώτη είναι όταν τα ζευγάρια χρησιμοποιούν πρόστυχες λέξεις κατά την διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων. Το γεγονός αυτό τους εμπνέει σεξουαλικά και η λίμπιντο φαίνεται ότι χτυπά κόκκινο. Από την έρευνα προκύπτει ότι η κατάσταση αυτή ερεθίζει περισσότερο τους άνδρες που θέλουν από το έτερο ήμισυ να εκθειάζει τα προσόντα τους.
  2. Λόγια της αγάπης: Κάποια άλλα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι προτιμούν κατ τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών να ανταλλάζουν λόγια αγάπης. ΄Βάση των απαντήσεων τους είναι πιο αφροδισιακό η ανταλλαγή αιώνιων όρκων αγάπης.
  3. Το... αθόρυβο: Το σεξ που πραγματοποιείται στα μουγγγά επισημαίνουν οι ειδικοί του Ινστιτούτου δεν συνδέεται με τη σεξουαλική ικανοποίηση αφού οι σύντροφο δεν μοιράζονται ατ θέλω τους και τις επιθυμίες τους. Επομένως δε γνωρίζουν τι είναι αυτό που τους προκαλεί μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση.
image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends