Επικίνδυνα τα ακροβατικά στο..σεξ! Όλη η λίστα

  • Iatropedia
Η βραδιά μπορεί να χαρακτηρισθεί αξέχαστη όχι μόνο για το πάθος και τον ρομαντισμό της αλλά και για το ότι κατέληξε στο... νοσοκομείο. Μπορεί οι διάφοροι τραυματισμοί που συμβαίνουν την ώρα του σεξ να μην γίνονται σκόπιμα αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζονται ιατρική παρακολούθηση

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 ενήλικες το 1/3 παραδέχθηκε πως είχε κάποιο τραυματισμό που συνδεόταν με το σεξ. Μάλιστα σε ένα ποσοστό που άγγιζε το 5% δήλωσε πως χρειάστηκε να μείνει σπίτι και να μην πάει στη δουλειά μέχρι να ξεπεράσει το ατύχημα που έπαθε στην… κρεβατοκάμαρα.

Τα συνηθέστερα μέρη του ''εγκλήματος'' δεν είναι το κρεβάτι όπως θα περίμενε κανείς αλλά οι σκάλες, τα τραπέζια κουζίνας, οι ντουλάπες και τα γραφεία!

καθημερινά ερωτικά ατυχήματα

Όπως απέδειξε η έρευνα ο πιο συχνός τραυματισμός στο σεξ ήταν μεταξύ άλλων τα διάφορα μυικά τραβήγματα που εκδηλώνονταν με έντονους πόνους στην πλάτη, ή πληγές που προκαλούνται εξαιτίας της τριβής με το χαλί.

Προς έκπληξη των μελετητών τα πιο επικίνδυνα σημεία για σεξ ήταν επίσης τα πιο συνηθισμένα όπως ο καναπές, η καρέκλα ή το ντους. Βέβαια, δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτούς τους τραυματισμούς αφού οι ασθενείς υποστηρίζουν πως γλίστρησαν στο μπάνιο -ειδικά αν είναι κάτι που ντρέπονται γι’ αυτό.

έντονος πόνος

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι μικρές αμυχές και εκδορές στον κόλπο, που μπορούν να συμβούν όταν η επαφή είναι δυνατή.

Στην περίπτωση που οι αμυχές είναι μεγάλες και η αιμορραγία δεν σταματά από μόνη της, η γυναίκα πρέπει να ζητήσει ιατρική φροντίδα για να αποφύγει τη μόλυνση.

όταν… στραβώνει

Τα κατάγματα πέους είναι μια από τις διαβόητες «καταστροφές» και μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη, αν ο παθών δεν επισκεφτεί άμεσα τον γιατρό. Τα κατάγματα του πέους δεν είναι πραγματικά κατάγματα, αλλά περισσότερο σκίσιμο του ιστού του πέους.

ρήξη χαλινού

Είναι ίσως το συχνότερο ´συμβάν´,ειδικά στους εφήβους και νέους άνδρες. Πρόκειται για ρήξη ενός μικρού τμήματος του δέρματος ( κοινώς ¨πετσάκι ¨)που ενώνεται με την βάλανο ακριβώς στο κάτω τμήμα της, πλησίον του έξω στομίου της ουρήθρας. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη, προκαλεί όμως αρκετή αιμορραγία και πόνο. Απαιτεί πλήρη διατομή και συρραφή του από Ουρολόγο.

μακρυά τα κατοικίδια

Αποφύγετε να έχετε κατοικίδια στη κρεβατοκάμαρα την κρίσιμη στιγμή αφού όπως απέδειξε η έρευνα συνήθως τα ζωάκια αν δεν είναι εκπαιδευμένα, πηδάνε πάνω στο κρεβάτι και μπορεί έχοντας τη πρόθεση να παίξουν, να γρατσουνίσουν ή να δαγκώσουν τους ιδιοκτήτες τους όταν τους βλέπουν να είναι ζωηροί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα μήλο την ημέρα …

Ο Ινδός μουστακαλής με το ''μαμούθ'' μουστάκι! Βίντεο

Ο ύπνος ''καθαρίζει'' τον εγκέφαλο!

Ποιοι καίνε τις περισσότερες θερμίδες στο σεξ! Έρευνα