Δείξε μου τη….στάση σου να σου πω ποιος είσαι!

  • Iatropedia
Αναμφισβήτητα ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Όμως υπάρχουν κάποιες συνήθειες που προδίδουν την διαφορετικότητά αλλά και τα στοιχεία του χαρακτήρα του: ο τρόπος που κοιμάται,που τρώει,που μιλάει, αλλά και οι αγαπημένες του στάσεις στο σεξ. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο η στάση που προτιμούν περισσότερο τα ζευγάρια να κάνουν σεξ φανερώνουν στοιχεία της προσωπικότητας.

Υπάρχουν γυναίκες που απολαμβάνουν μόνο την «ιεραποστολική» στάση και άλλες που επιθυμούν τις πρωτοποριακές και τις πιο πολύπλοκες…

Τι μαρτυρούν όμως οι στάσεις που προτιμάτε για τον χαρακτήρα σας;

κλασική ή αλλιώς ιεραποστολική: συνήθως οι άνδρες που προτιμούν την στάση αυτή δεν τους αρέσει να ρισκάρουν και προτιμούν την σταθερότητα και την ηρεμία στις σχέσεις τους.

γυναίκα από πάνω: Ο άνδρας αυτός τα θέλει όλα στο πιάτο –έτσι έχει μάθει, άλλωστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει να προσφέρει ικανοποίηση στην σύντροφό του, δεν είναι από τους τύπους που θέλει να αποδείξει κάτι παραπάνω από αυτό που είναι στη ζωή του.

στάση κουτάλι: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο γι'αυτόν από την σχέση του μαζί με την σύντροφο του. Είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα ενώ δεν θέλει να χάνει καμία ευκαιρία για να εκδηλώνει τα αισθήματα του.

στάση γάτα: Αφορά μια από τις στάσεις που συνηθίζονται στο ταντρικό σεξ, κατά την οποία κρατά το σώμα του σε απόσταση από την σύντροφό του προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη ηδονή και ευχαρίστηση στο έτερο ήμισυ.

Η στάση αυτή δείχνει ότι είναι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και νιώθει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν προσφέρει περισσότερα από όσα μπορεί να πάρει.

στάση ντους : Την στάση και τη θέση αυτή την προτιμούν όσοι δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη. Τους αρέσει να πειραματίζονται προκειμένου να μην νιώθουν ποτέ πλήξη αλλά και βαρεμάρα στο σεξ.

στάση σκυλάκι: Φαίνεται ότι οι άνδρες που επιλέγουν αυτή τη στάση είναι περισσότερο ανασφαλής από ότι δείχνουν. Απαιτούν από τις συντρόφους τους να είναι υποτακτικές και να μην φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις ακόμη και σε αυτές τις στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιοι άνδρες είναι πιο…αποδοτικοί στο σεξ!

Παυσίπονο η … γιόγκα! Έρευνα

Διάγνωση ασθενειών από τα..πόδια!

Φυσικό μπότοξ από το πιάτο σας!