Δείτε τι κάνουν τα νέα ζευγάρια μετά το σεξ!

  • Iatropedia
Νέα εποχή νέα ήθη ακόμη και στο σεξ : Μέχρι πριν λίγο καιρό τα ζευγάρια μετά τις ερωτικές τους περιπτύξεις αγκαλιάζονταν, αντάλλασσαν φιλιά δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης. Τι κάνουν πλέον το 2014;

Τα περισσότερα ζευγάρια τα οποία όπως μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες όπου και αν βρίσκονται , δεν διστάζουν να ανεβάσουν στο Instagram ενίοτε και στο facebook μια selfie αμέσως μετά το σεξ. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συναγωνίζονται για τον αριθμό των Like που παίρνουν.

Έτσι τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυσθεί από after sex selfies. Ζευγάρια που μόλις ξύπνησαν και έκαναν σεξ, ποζάρουν στο «φακό» αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι φορώντας απλά τα απαραίτητα.

Γιατί όμως τα νέα ζευγάρια αισθάνονται την ανάγκη να μοιραστούν τόσο προσωπικές στιγμές με τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Instagram; Όπως αναφέρει η Daily Mail πολλά ζευγάρια έχουν ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες τους με το hastag #aftersex selfie, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν μοιραστεί δηλαδή με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άτομα τις στιγμές τους μετά το σεξ.

Σύμφωνα με τον Κρις Τσέσνερ, λέκτορα του ψηφιακού πολιτισμού στο πανεπιστημίου του Σίδνεϊ το φαινόμενο της υπερέκθεσης είναι κάτι νέο, το οποίο, όμως, εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Μάλιστα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες έχουν εκατομμύρια οπαδούς σε όλο το κόσμο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η εποχή του facebook δείχνει να εκτοπίζεται από τις νέες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, για τις οποίες προς το παρόν οι χρήστες δεν έχουν θέσει τα όρια.

Έτσι εξηγεί ο καθηγητής Chesher την υπερ – έκθεση των ζευγαριών με τις #aftersexselfie στο Instagram και συμπληρώνει ότι η νέα τάση δείχνει και την επιθυμία των χρηστών να έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο των φωτογραφιών που απεικονίζουν τις προσωπικές τους στιγμές και όχι κάποιος άλλος, που ίσως αργότερα θα χρειαστεί να τον παρακαλέσουν να κάνει «delete» σε φωτογραφίες που παρουσιάζουν προσωπικά τους δεδομένα.