Δείτε τα ταμπού των ανδρών στο σεξ!

  • Iatropedia
Μπορεί το σεξ να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας αλλά κάποια πράγματα εξακολουθούν να είναι ταμπού. Αν και οι άνδρες δείχνουν πιο απελευθερωμένοι παρόλα αυτά έχουν τα δικά τους ταμπού στο σεξ. Ποια είναι αυτά

Το … μέγεθος των προσόντων

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο sex roles απέδειξε ότι οι άνδρες όσο και αν δεν το παραδέχονται, τους απασχολεί το μέγεθος των προσόντων τους.

Ο φόβος της αποτυχίας

Ένας στους τρεις άνδρες αντιμετωπίζει το άγχος της επίδοσης στο σεξ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ( ΙΜΟΠ) κάθε άνδρας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του θα έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα αυτό, το οποίο, στη συνέχεια θα τους καταδιώκει.

Έχει βρεθεί ότι οι άνδρες που ήρθαν αντιμέτωποι με τη απώλεια στύσης κυριεύονταν με πανικό και φόβο μήπως η κατάσταση αυτή επαναληφθεί και πάλι στο μέλλον.

Θέμα αντοχής

Έρευνες του ΙΜΟΠ, έδειξαν ότι στην ηλικία των 40 ένας στους πέντε άνδρες χάνει τις αντοχές του στο σεξ.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση παραμένει ακόμη θέμα ταμπού για το ισχυρό φύλο με συνέπεια η πλειονότητα να μην καταφεύγει στον ειδικό γιατρό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Και αν είναι πιο έμπειρη;

Όπως προέκυψε από έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση journal of Sexual Medicine όσες γυναίκες είναι πιο έμπειρες στο σεξ φαίνεται ότι φέρνουν τους άνδρες σε δύσκολη θέση

Σύγκριση με τους πρώην

Ένα ακόμη ανδρικό ταμπού που παραμένει όσα χρόνια και αν περάσουν είναι η μοιραία σύγκριση με τους πρώην. Έτσι αρκετά συχνά έδειξε η ίδια έρευνα ένας στους τρεις δεν διστάζει να ζητήσει από την σύντροφό του να τον βαθμολογήσει μετά το σεξ.