Δείτε τα περίεργα γλυκά εμπνευσμένα από την ιατρική!

  • Iatropedia
Θραύση κάνουν στις χώρες του εξωτερικού γλυκίσματα που είναι εμπνευσμένα από την ιατρική επιστήμη. Έτσι πολλά ζαχαροπλαστεία με αυτά τα ιδιαίτερα γλυκά τα οποία προορίζονται για ιδιαίτερες καταστάσεις, είδαν τις πωλήσεις τους να εκτοξεύονται. Την ίδια όμως στιγμή οι επιστήμονες κρούουν το κώδωνα του κινδύνου αφού η υπερβολική κατανάλωσή τους εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.

αμυγδαλωτά- μαστογραφία

Η μαστογραφία είναι μια απαραίτητη εξέταση,η οποία πρέπει να γίνεται ανελιπώς από όλες τις γυναίκες, μετά την ηλικία των 40 ετών.

Με αυτά τα γλυκά – αμυγδαλωτά συγγενείς αλλά και φίλοι θυμίζουν στις γυναίκες τη σημασία της μαστογραφίας.

κεκάκια με σπερματοζωάρια

Οι επίδοξοι εραστές δωρίζουν στις συντρόφους τους κεκάκια διακοσμημένα με σοκολάτα που σχηματίζουν σπερματοζωάρια, θέλοντας έτσι να δείξουν…τη δυναμική τους.

η διαδικασία της σύλληψης

Τελικά αποδεικνύεται πως η φαντασία δεν ..έχει όρια στη τέχνη. Σε αυτή την περίπτωση οι ζαχαροπλάστες εμπνεύσθηκαν από τη διαδικασία της σύλληψης για να παρασκευάσουν μια τούρτα η οποία κάνει τρελές

Η γέννα

Η νέα μόδα προστάζει η χαρμόσυνη είδηση της άφιξης του νεογέννητου να συνοδεύεται από αυτή την τούρτα, η οποία θυμίζει σε όλους το θαύμα της γέννησης. Με αυτό το τρόπο καλωσορίζουν την άφιξη του νέου μέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ζαλίζομαι όταν σηκώνομαι;

Πως να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα μιας και έξω!

Μήπως το Φθινόπωρο φέρνει αλλεργία στο παιδί;

Ποιες είναι οι φανατικές του σεξ…μιας νύχτας;