Δείτε τα παράξενα sex toys της αγοράς!

  • Iatropedia
Για τους κοινούς θνητούς είναι αίνιγμα αλλά για τους...μυημένους είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Ο λόγος για τα σύγχρονα ερωτικά βοηθήματα για τα περισσότερα εκ των οποίων η φαντασία δεν επαρκεί για να κατανοήσει την χρήση τους. Παρόλα αυτά κάνουν τρελές πωλήσεις κερδίζοντας όλο και περισσότερους ''οπαδούς.'' Δείτε την «τελευταία λέξη της μόδας» στα sex toys.

Φοριέται και στο λαιμό

Πλέον ο σχεδιασμός σεξουαλικών βοηθημάτων έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ο δονητής κολιέ φοριέται και ως κόσμημα στο λαιμό ενώ η αλυσίδα του μπορεί να αφαιρεθεί, ούτως ώστε να μεταμορφωθεί σε λεπτό δονητή που φορτίζεται από τον υπολογιστή.

Εσώρουχο του μέλλοντος

Το C – String, είναι το εσώρουχο του μέλλοντος! Έχει μεγάλες διαφορές από τα κλασσικά που κυκλοφορούν στην αγορά ενώ το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι, δε διαγράφεται στα ρούχα.

Φαίνεται κραγιόν αλλά δεν είναι

Αποτελεί το τέλειο καμουφλάζ αφού δεν πρόκειται να κινήσει καμία υποψία. Ο λόγος για το δονητή κραγιόν που κάνει τρελές πωλήσεις στο εξωτερικό.

Η τέλεια γυναίκα

Χιλιάδες άνδρες στην Ιαπωνία ξοδεύουν πολλά από τους μισθούς τους για να αποκτήσουν τις υπέρ – ρεαλιστικές κούκλες που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες τους και δεν αντιμιλούν ποτέ. Οι κούκλες δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας και ο κάθε αγοραστής μπορεί να επιλέξει το πρόσωπο και τα μαλλιά που επιθυμεί να έχει η νέα του «φίλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως οι γυναίκες «σκοτώνουν» το σεξ των ανδρών!

Μάθετε να μετράτε το σφυγμό σας!

Να πάρω ή όχι κορτιζόνη;

Καθαρισμός προσώπου: Ποια είναι τα σωστά βήματα