Δείτε πως θα χορτάσετε την πείνα σας

  • Iatropedia
Η πείνα είναι ο νούμερο ένας λόγος που οι περισσότεροι εγκαταλείπουν τη δίαιτα που συνήθως ξεκινούν κάθε Δευτέρα. Πλέον έρευνες απέδειξαν ορισμένες τροφές μπορεί να χορτάσουν την πείνα σας Δείτε ποιες είναι αυτές

Βατόμουρα

Μπορεί να μην είναι η εποχή τους αλλά τα βρίσκεται στα ψυγεία σε ειδικά ράφια των σούπερ μάρκετ κοντά στα βιολογικά τρόφιμα.

Τα βατόμουρα έχουν μόνο 80 θερμίδες και 9 γραμμάρια φυτικές ίνες. Ακριβώς λόγου του αριθμού αυτού των φυτικών ινών κόβουν την όρεξη.

Ένας εύκολος τρόπος για να απολαύσετε είναι ένα νόστιμο πρωινό smoothie. Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι τόσο κατεψυγμένα κόκκινα βατόμουρα και άπαχο γάλα με μια μέτρια μπανάνα για 60 δευτερόλεπτα, και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Τα φιστίκια

Όσο και να μην μπορείτε να το πιστέψετε οι ξηροί καρποί καρποί καταπολεμούν την πείνα

Ιδιαίτερα τα φιστίκια με κέλυφος μπορούν να χτυπήσουν την πείνα. Έρευνα έδειξε ότι για αυτό ευθύνεται το γεγονός ότι δεν απορροφώνται πλήρως από τον οργανισμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και μια προκαταρκτική μελέτη από την Ανατολική πανεπιστήμιο του Ιλλινόις η οποία έδειξε ότι όσοι έτρωγαν φυστικία με κέλυφος κατανάλωναν 41% λιγότερες θερμίδες από ό, τι εκείνοι που έτρωγαν κέλυφος φιστίκια

Μην αγνοείτε τα όσπρια

Τα όσπρια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, και χάρη σε αυτό το πλεονέκτημα τους χορταίνουν την πείνα

πηγή www.webmd.com