Άντρες προσοχή: 7 πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες την ώρα του σεξ…

  • Iatropedia
Μπορεί η ερωτική διέγερση να είναι καθαρά προσωπικό θέμα αλλά όταν υπεισέρχεται η επιστήμη τότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Μάθετε τι ανάβει τις γυναίκες στο σεξ.

Πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Couple &amp Relationship Therapy, έδειξε με σαφήνεια τι είναι αυτά που «ανάβουν» περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ. Έτσι οι απανταχού ειδικοί σεξολόγοι συνιστούν στους άνδρες να τα τηρήσουν… κατά γράμμα αν θέλουν να έχουν επιτυχία στο σεξ.

Τα πρόστυχα λόγια

Σύμφωνα με τη σεξοθεραπεύτρια Madeleine Castellanos τα πρόστυχα λόγια είναι δυνατόν να ξεσηκώσουν ερωτικά τις γυναίκες με την προυπόθεση αυτά να διατυπώνονταια όχι από το πρώτο ραντεβού αλλά όταν η σχέση έχει ήδη προχωρήσει και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων.

Δώστε βάση

Η γνωστή σεξοθεραπεύτρια προτείνει στο ισχυρό φίλο να δίνει έμφαση και βάρος στα σημεία που οι γυναίκες αφήνουν εκτεθειμένα ή αυτά που καλύπτουν πολύ γρήγορα. Οι γυναίκες έχουν διάφορες ανασφάλειες με το σώμα τους. Όταν καταφέρνουν να τις ξεπεράσουν, επισημαίνει η γνωστή σεξολόγο, τότε… μεταμορφώνονται!

'Οχι στα κλισέ

Τα διάφορα κλισε που κυκλοφορούν και χρησιμοποιεί πολύ συχνά το ισχυρό φύλο είναι δυνατόν να «μπλοκάρουν» τις γυναίκες στο σεξ. Για το λόγο αυτό συνιστάται στους άνδρες να τα αποφεύγουν.

Η χροιά της φωνής

Οι γυναίκες ξεσηκώνονται ερωτικά από τν χροιά στη φωνή των ανδρών. Όσο πιο αισθησιακή και αρρενωπή είναι η φωνή των ανδρών, τόσο καλύτερο σεξ κάνουν. «Στις γυναίκες αρέσουν οι βαθιές, αρρενωπές φωνές», λέει η Castellanos, η οποία επισημαίνει ότι «η βαθιά φωνή σχετίζεται με υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης».

Ναι στον οργασμό

Παίξτε με το έτερο ήμισι και αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα μη διστάσετε να χρησιμοποιείστε ερωτικά παιχνίδια.

Μην προσποιείστε

Οι γυναίκες διαθέτουν σε αυξημένο ποσοστό την «έκτη αίσθηση» γι' αυτό καλό είναι να αποφεύγετε να προσποιηθείτε στο σεξ.

Αργά αργά

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήστε μια χαλαρή συζήτηση, να προηγηθούν τα απαραίτητα προκαταρκτικά και στη συνέχεια… ό,τι προκύψει.