5 Νέα σεξο- μυστικά! Όλη η λίστα

  • Iatropedia
Λίγο η προβολή της ταινίας οι 50 αποχρώσεις του γκρι'' λίγο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει προκαλέσει άγχος στους επίδοξους εραστές οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα νέους τρόπους για καλύτερο σεξ. Τελικά οι επιστήμονες έχουν την απάντηση. Δείτε τι νέο ανακάλυψαν

Θέλει το χρόνο του

Ξεχάστε το βιαστικό και γρήγορο σεξ και δώστε διάρκεια. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicineαπαραίτητο συστατικό για να γίνουν οι ερωτικές περιπτύξεις ανεπανάληπτες είναι να μην διαρκούν λίγο αλλά να έχουν διάρκεια,

ιδιαιτέρα φέτος που η ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Σαββάτο πα΄ρτε το χρόνο σας.

Βάλτε φαντασία

Έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι τόσο οι άνδρες ΄σοο και οι γυναίκες έχουν κάποιες φαντασιώσεις που ενδόμυχα αν και δεν το παραδέχονται όλοι και όλες θέλουν να γίνουν πραγματικότητα.

Για αυτί μη διστάσετε να εκπληρώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες του ή της συντρόφου σας.

Στείλτε σεξο- μηνύματα

Τα ερωτικά μηνύματα έχει αποδειχθεί ότι ανεβάζουν τη λίμπιντο και προετοιμάζουν το έδαφος για όσα ακολουθήσουν

Σημασία έχουν τα προκαταρκτικά

Όλες οι επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό ομόφωνα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ποιότητα του σεξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα προκαταρκτικά.

Για αυτό συνιστούν οι ειδικοί μην περάσετε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο αλλά δοκιμάστε πριν τα προκαταρκτικά που ανοίγουν την όρεξη για σεξ.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη

Αλλάξετε το χώρο αλλά και τη στάση που συνήθως κάνετε σεξ. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι ερωτικές περιπτύξεις που είναι πασπαλισμένες με αρκετή δόση φαντασίας περνούν το σεξ σε άλλο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο υγιής είναι η ερωτική σας ζωή;

Επτά δωρεάν τρόποι για καλό σεξ!