4 tips για να βάλτε τέλος στο κακό σεξ!

  • Iatropedia
Δεν υπάρχει καμιά επιστημονική ερεύνα που αν αποδεικνύει ότι το σεξ δεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή των ζευγαριών. Όμως σε κάποιες περιπτώσεις το σεξ σταματάει να γίνεται απολαυστικό και γίνεται κακό.

Η σεξολόγος Logan Levkoff, συγγραφές του βιβλίου «How to get your wife to haves»

επισημαίνει ότι οι εποχές άλλαξαν και μαζί και τα ήθη.

Πλέον όταν ο σύντροφος δεν ικανοποιεί σεξουαλικά τη σύντροφο του το κακό σεξ αποτελεί αιτία διαζυγίου στις σύγχρονες κοινωνίες

Όσκαρ στην προσποίηση

Σύμφωνα με την διάσημη σεξολόγο οι γυναίκες που προσποιούνται το σεξ όχι μόνο δεν σώζουν την σχέση τους αλλά μπορεί να την τινάξουν στον αέρα αφού κρατώντας κρυμμένα μυστικά δεν επιλύουν το πρόβλημα αλλά το επιδεινώνουν.

Είναι…γρήγορος

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ οι άνδρες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτιση ολοκλη΄ρωνουν την ερωτική τους επαφή σε 1-2 λεπτά από τη στιγμή της διείσδυσης. Για το το λόγο οι ειδικοί του ΙΜΟΠ συνιστούν οι άνδρες που έχουν πρόβλημα να ζητούν βοήθεια.

Το άγχος της επίδοσης

Δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις όπου το άγχος της ερωτικής επίδοσης πλήττει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες στο σεξ.

Συνέπεια οι άνδρες που στρεσάρονται για το εάν είναι “καλοί” στο σεξ τελικά να μην καταφέρνουν να αποδείξουν τι αξίζουν με τα γνωστά…επακόλουθα.

Όσο όμως και αν ακούγεται παράδοξο και οι γυναίκες βιώνουν έντονα το άγχος της επίδοσης τους στο σεξ.

Και για του λόγου του αληθές έρευνα που πραγματοποίησε το κέντρο σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι ένα μεγάλο μέρος των γυναικών αγχώνονται για το αν θα ικανοποιήσουν σεξουαλικά τον σύντροφό τους.

Ψάχνοντας το χαμένο οργασμού

Όπως ισχυρίζεται η σεξολόγος Logan Levkoff, «το καλό σεξ δεν είναι πάντα σε συνάρτηση πάντα με τον οργασμό αλλά πολλες γυναίκςε δίνουν μεγαλη σημασία σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα