Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά: Δίπλα στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ειδικό ιστότοπο με συμβουλές για γονείς και παιδιά που δίνουν εξετάσεις εγκαινίασε το Γ.Ν. Π. Τζάνειο σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις. Πρόκειται για μια χρήσιμη χειρονομία που δεν συναντούμε συχνά και ως εκ τούτου αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει η διοικήτρια:

Το Γ.Ν. «ΤΖΑΝΕΙΟ» Περαιά, ως μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας, βρίσκεται αρωγός στις ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας και διαθέτει κατά την περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων το αξιόλογο και κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη διεξαγωγή και ολοκλήρωση της προσπάθειας τόσο των υποψηφίων μαθητών αλλά και την
υποστήριξη των γονέων τους.

Αναρτάται από σήμερα ειδικός ιστότοπος με θέμα: «Το Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά συνοδοιπόρος στην προσπάθεια των υποψηφίων και των γονιών τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2017» , με συμβουλές για τη διαχείριση του στρες, τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με ειδικούς ψυχολόγους εφήβων καθόλη τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων.
Σε αυτήν την ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΨΥΧΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ