Η ομάδα του «Ολυμπιακού» στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο πρόεδρος της ομάδας του "Ολυμπιακού", Βαγγέλης Μαρινάκης και σύσσωμη η ομάδα επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα την ογκολογική μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ" για να στηρίξουν άλλη μία χρονιά τα παιδιά- ήρωες της ζωής.

Οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά, με τον πρόεδρο της ομάδας να αναφέρει στα μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ ότι θα σταθούν δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

«Βρισκόμαστε εδώ, στον σύλλογό σας, για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας, το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας κ. Βαρδινογιάννη, εσείς και οι συνεργάτες σας. Θέλω να σας πω ότι κάθε χρόνο που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά αυτό που θα αναφέρουμε, είναι η πρόοδος που γίνεται κάθε χρόνο στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ». Αυτό δίνει ελπίδα και κουράγιο και θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα που κάνετε, αυτό το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας. Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε την υγεία μας. Θα είμαστε κοντά σας για να στηρίξουμε αυτό το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη από την πλευρά της ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη και τα μέλη της ομάδας για την βοήθεια και την ευαισθησία τους και έδωσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού τιμητική πλακέτα.