Η κοπέλα «λυκάνθρωπος» παντρεύτηκε! Τι έκανε με την σπάνια πάθηση που έχει [vid, pics]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
λυκάνθρωπος
Μια 17χρονη από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως “η κοπέλα με τις περισσότερες τρίχες στον κόσμο” το 2010 στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά φαίνεται πως βρήκε και την αγάπη της ζωής της, αφού παντρεύεται.

Η Supatra Susuphan -επίσης γνωστή ως Natty- πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική κατάσταση γνωστή ως σύνδρομο Ambras, ή αλλιώς “σύνδρομο λυκανθρώπου”. Είναι μια πάθηση που έχει τεκμηριωθεί από τον Μεσαίωνα, αλλά έχει επηρεάσει μόνο μερικές δεκάδες ανθρώπους έκτοτε.

Το σύνδρομο του λυκανθρώπου

Στο σύνδρομο του λυκανθρώπου, οι πρώτοι φορείς της ασθένειας συχνά χαρακτηρίζονταν ως λυκάνθρωποι από τους συγχωριανούς τους, καθώς η επιστήμη δεν είχε καθορίσει ακόμα τι μπορεί να προκαλεί τόσο ακραία τριχοφυία (υπερτρίχωση) στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει η ίδια η 17χρονη αποκαλύψει, έπεσε και αυτή θύμα bullying λόγω της κατάστασής της, και άκουγε να την φωνάζουν “Wolf Girl” και “Chewbacca” στο σχολείο.

“Υπήρχαν άτομα που με πείραζαν και με φώναζαν μαϊμού, αλλά δεν το κάνουν πια”, είπε στο Guinness World Records. “Είμαι πολύ συνηθισμένη σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορώ να αισθανθώ κάτι ιδιαίτερο με τα μαλλιά στο πρόσωπό μου. Τα είχα ανέκαθεν και τώρα δεν νιώθω τίποτα”.

λυκάνθρωπος

Τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχει πρόοδος στην ιατρική γνώση και τεχνολογία, το σύνδρομο Ambras αποκαλύφθηκε ως μια μορφή υπερτρίχωσης, η οποία προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη των τριχών του σώματος.

Η αγάπη όλα τα νικά…

Με ανάρτησή της στα social media, η Supatra αποκάλυψε ότι έχει καταφέρει να αφαιρέσει όλα τα μαλλιά από το πρόσωπό της με ξύρισμα και έχει βρει επίσης “την αγάπη της ζωής της”.

λυκάνθρωπος

“Δεν είσαι μόνο η πρώτη μου αγάπη, είσαι η αγάπη της ζωής μου”, έγραψε όταν ανέβασε αυτήν την φωτογραφία της με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, ακόμα και η θεραπεία με λέιζερ δεν μπόρεσε να σταματήσει την ανάπτυξη των μαλλιών στο πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της και, ως εκ τούτου, αναγκάζεται να ξυρίζει τακτικά σχεδόν όλο το σώμα της.

λυκάνθρωπος

http://www.ladbible.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την οικογένεια που τους αποκαλούν «λύκους» (φωτογραφίες)

Οι 5 πιο σοκαριστικές γενετικές μεταλλάξεις σε ανθρώπους [vid]

Οι 10 πιο παράξενες ασθένειες στην ιστορία της Ιατρικής! [vid]