Καραμανδάνειο: Δωρεά της ‘Ένωσης Γυναικών Πάτρας- Η Φαίη Σκορδά δίπλα στην Ε.ΓΥ.ΠΑ.

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σωματείο στην ΝοτιοΔυτική Ελλάδα απέδειξε ότι η προσπάθεια πολλών ανθρώπων φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Σε μία σεμνή τελετή παραδόθηκαν μηχανήματα υψίστης σημασίας για την περίθαλψη και την χειρουργική αντιμετώπιση μίας πληθώρας περιστατικών. Τα έσοδα μετατράπηκαν σε μηχανήματα όπως μία Τριπλή αντλία έγχυσης υγρών και φαρμάκων, ένα πλήρες σετ λαρυγγοσκόπησης ψυχρού φωτισμού κατάλληλο για νεογνά, βρέφη και παιδιά και δύο τρόλλευ αναισθησιολογικού υλικού αλλά και Δομικά Έργα για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Στην εκδήλωση όπως κάθε φορά δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τους φίλους και υποστηρικτές της Ένωσης Γυναικών που είναι ένα σωματείο που επιτελεί πολύ σημαντικό έργο για την ανακούφιση χιλιάδων συμπολιτών μας όλων των κοινωνικών τάξεων.

skorda-2

Η Φαίη Σκορδά φανερά συγκινημένη έγινε μέλος της Ένωσης Γυναικών επισκέφθηκε θαλάμους του νοσοκομείου και συνομίλησε με παιδιά και γονείς. Γλυκίσματα προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία Caravel και δώρα προσφορά της Euroline Σταύρος Μπακολιάς προσφέρθηκαν σε όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά. Ο φιλάνθρωπος Αλέξανδρος Κ. Καλλέργης δήλωσε κοντά στο έργο της Ένωσης το οποίο θα ενισχύσει με κάθε τρόπο.

Η παρουσία της γνωστής για την ευαισθησία της, Φαίης Σκορδά είχε σαν σκοπό να αναδειχθούν τα προβλήματα του νοσοκομείου μας από ένα μέσο με μεγάλη δύναμη όπως ο ANT1. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί στο Δελτίο Ειδήσεων και όπως υποσχέθηκε η Πρόεδρος της Ε.ΓΥ.ΠΑ. κα Άννα Μαρία Ρογδάκη στην πολύ συγκινητική ομιλία της «δεν σταματάμε εδώ, θα συνεχίσουμε για να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».