Είναι 16 ετών και έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Κάποιοι άνδρες που θα δουν τις φωτογραφίες της 16χρονης, θα χαμογελάσουν πονηρά και θα σκεφτούν: “ευλογία”. Οι γυναίκες σίγουρα δεν θα ζηλέψουν, γιατί ξέρουν. Γνωρίζουν ότι το να έχει κάποια ένα τεράστιο, σχεδόν, γιγαντιαίο στήθος, δεν είναι ευλογία. Μάλλον μπορεί να είναι και κατάρα. Και όχι γιατί όλοι θα κοιτάνε το στήθος και όχι τη γυναίκα, αλλά για ιατρικούς λόγους. Διαβάστε το κείμενο και δείτε τις φωτογραφίες της 16χρονης.

Η Τινκ Ξιαφέν είναι μόλις 16 χρονών, ζει στο Πεκίνο και πηγαίνει ακόμη σχολείο. Όμως έχει μια τεράστια ανατομική διαφορά από όλες τις συνομήλικες της. Η Τινκ διαθέτει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο. Ζυγίζει 13 κιλά ο κάθε μαστός, σύνολο 26 κιλά στήθος. Το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις. Η Τινκ πλέον έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Καταρχήν δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια παρά μόνο μπρούμυτα. Επίσης όταν κάθεται, ή είναι όρθια μετά από ελάχιστη ώρα την πιάνουν αφόρητοι πόνοι στη μέση και στο θώρακα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, δεν μπορεί να κάνει γυμναστική δεν μπορεί γενικότερα να ευχαριστηθεί τη ζωή της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Για να κυκλοφορήσει έξω και να πάει σχολείο, χρειάζεται ειδικό και κατά παραγγελία στηθόδεσμο, ο οποίος απλά απαλύνει τον πόνο της. Και μπορεί να μοιάζει σαν ώριμη γυναίκα, αλλά δεν παύει να είναι ένα 16χρονο παιδί. Η Τινκ αντιμετωπίζει διάφορα άλλα προβλήματα, που έχουν τσακίσει την ψυχολογία της. Οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της, οι συμμαθητές της δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της και κάνουν διάφορους εφηβικούς συνειρμούς, ενώ όπως η μητέρα της έχει καταγγείλει έχει υποστεί και σεξουαλική παρενόχληση από κάποιους καθηγητές της.

Η Τινκ Ξιαφέν πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο εδώ και 6 μήνες διότι η ζωή της έχει γίνει αφόρητη στο σχολείο, ενώ τον περασμένο μήνα, οι γιατροί στο Πεκίνο που την εξέτασαν της πρότειναν πως θα πρέπει να προβεί σε μερική μαστεκτομή, να αφαιρέσουν δηλαδή μεγάλο μέρος από το στήθος της προκειμένου να σταματήσουν οι οσφυαλγίες, οι μυικοί πόνοι και να μπορέσει να κοιμηθεί σαν άνθρωπος μπρούμυτα.

Πάντως πριν λίγο καιρό προσέγγισαν κατευθείαν την 16χρονη διάφορες εταιρίες από τις ΗΠΑ, προκειμένου η Τινκ να μεταβεί εκεί και να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών για ενήλικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ: γιατρός γρονθοκοπεί μέχρι θανάτου εγχειρισμένο ασθενή. ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίζετε ότι ο δονητής ήταν ένα… ιατρικό εργαλείο; ΦΩΤΟ

Τι συμβαίνει όταν 2 πρώτα ξαδέρφια κάνουν μεταξύ τους, παιδί;

Το παιδικό γέλιο διώχνει πάντα την κατάθλιψη. ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκινητική ιστορία ενός σκύλου και ενός ηλικιωμένου με Αλτσχάιμερ

Ποια σημεία να απολυμάνετε από τα μικρόβια, όταν μπείτε σε ένα ξενοδοχείο