Γέννησε στο πάτωμα του κελιού της στην φυλακή – Συγκλονιστικό βίντεο

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
τοκετός
Ένας σερίφης στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ υπερασπίζεται τους φύλακες μιας τοπικής φυλακής, λέγοντας ότι έπραξαν όλα τα δέοντα πριν από εννέα μήνες, όταν μια γυναίκα που ήταν οκτώ μηνών έγκυος στάλθηκε πίσω στο κελί της τρεις απανωτές φορές, προτού ξεκινήσει ο τοκετός της στο πάτωμα της φυλακής.

Ο σερίφης Anthony Wickersham δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι το ιατρικό προσωπικό της φυλακής ενήργησε σωστά. Ωστόσο οι κάμερες κατέγραψαν καθαρά το ότι η έγκυος Jessica Preston στάλθηκε πίσω στο κελί της παρά το γεγονός ότι έλεγε επανειλημμένως στους φύλακες ότι την είχαν πιάσει οι πόνοι και ότι θα γεννούσε από στιγμή σε στιγμή.

Η έγκυος γυναίκα είχε συλληφθεί επειδή βρέθηκε να οδηγεί με ανασταλμένη άδεια οδήγησης. Αν και ήταν μόλις το πρώτο αδίκημα στην ζωή της, ένας δικαστής αποφάσισε ότι της “άξιζε” να μπει στην φυλακή για 14 ημέρες.

Όταν η έγκυος γυναίκα εμφανίστηκε για τρίτη διαδοχική φορά μέσα σε λίγες ώρες στους φύλακες ζητώντας να την βοηθήσουν, εκείνοι κατάλαβαν ότι είχαν κάνει λάθος που δεν την πίστεψαν από την πρώτη φορά. Και αυτό διότι είδαν πως στα πόδια έτρεχε πλέον αίμα.

Αν και σε απόσταση 3′ λεπτών από τις φυλακές υπήρχε νοσοκομείο, η γυναίκα είχε μπει σε κατάσταση τοκετού και δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθεί. Οι δύο φύλακες, που ήταν σε υπηρεσία, την έβαλαν σε ένα κελί και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γιατρό του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο οποίος τους έδινε οδηγίες για το πώς να βοηθήσουν την γυναίκα.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της, η Jessics Preston έφερε στον κόσμο τον γιο της, Elijah, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε 2,26 κιλά.

http://www.foxnews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόωρος τοκετός: Πώς συνδέεται με προβλήματα στην καρδιά για την μητέρα

Εγκυμοσύνη και τοκετός: Ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες

Φυσιολογικός τοκετός: Πόσο πρέπει να μείνει η μητέρα στο μαιευτήριο

Και όμως έγινε: Παντρεύτηκαν ενώ είχε ξεκινήσει ο τοκετός της! (ΒΙΝΤΕΟ)