Χαμόγελα για όλα τα παιδιά με την στήριξη της Amway Hellas

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η AMWAY HELLAS για 15η χρονιά προσφέρει χαμόγελα και χαρά στα παιδιά του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η AMWAY HELLAS επισκέφθηκε μαζί με 35 παιδιά του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», που μεγαλώνουν σε σπίτια της Αττικής, το “Paradise Park” στη Μεταμόρφωση. Εκεί, τους πρόσφερε μία ολόκληρη μέρα γεμάτη ατέλειωτο παιχνίδι, νέες γνώσεις, δημιουργικές ασχολίες και πολλά και όμορφα δώρα.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε μία σειρά δραστηριοτήτων που σκοπό είχαν να τα μυήσουν στον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Μέσα από μία σειρά παιχνιδιών, τόσο τα παιδιά όσο και το προσωπικό της Amway που ήταν εκεί, έμαθαν την αξία της άσκησης και ότι αυτή πρέπει να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας.
Παράλληλα, μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά έμαθαν ποιες είναι οι κατάλληλες τροφές που πρέπει να περιλαμβάνει η διατροφή τους και είδαν ότι υπάρχει «κρυμμένη» ποσότητα ζάχαρης και λίπους σε πολλά τρόφιμα που καταναλώνουν καθημερινά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένας περίπατος στη φάρμα του “Paradise Park”, όπου είχαν την ευκαιρία να δούνε ότι ένας περίπατος στη φύση είναι εκτός από μία μορφή άσκησης και μία ευχάριστη δραστηριότητα.
Η μέρα τους έκλεισε με ένα ελαφρύ γεύμα και την προσφορά πολλών χρήσιμων αλλά και διασκεδαστικών δώρων από την AMWAY HELLAS.

Η κ. Ioana Enache, γενική διευθύντρια της AMWAY HELLAS, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε αφιερώσει, ως εταιρεία, περισσότερα από 80 χρόνια στον τομέα της υγιεινής διατροφής και στην υποστήριξη του υγιεινού τρόπου ζωής. Όλη αυτή την εξειδίκευση θέλουμε να την περάσουμε στην κοινωνία και ειδικότερα στα νέα παιδιά καθώς η σωματική δραστηριότητα και η σωστή διατροφή μπορούν να γίνουν καθημερινή συνήθεια εάν ξεκινήσει η εκπαίδευση από την παιδική ηλικία και αυτό είναι κάτι στο οποίο μακροπρόθεσμα στοχεύουμε. Τα 14 αυτά χρόνια που στηρίζουμε «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για εμάς δεν αποτελούν μόνον συνεργασία αλλά ουσιαστική φιλία με τα παιδιά, με τους υπεύθυνους του οργανισμού, τους παιδαγωγούς και τους εθελοντές, που χτίστηκε μέσω της σταθερής μας σχέσης όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την έμπρακτη στήριξή μας σε αυτόν τον τόσο αξιόλογο οργανισμό, με μοναδικό κίνητρό μας τα χαμόγελα των παιδιών που λαμβάνουμε κάθε χρόνο και τη χαρά που τους προσφέρουμε. Για όλους τους εργαζόμενους και τα μέλη της AMWAY HELLAS, η εθελοντική προσφορά στον οργανισμό «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» αποτελεί δέσμευση πρώτα και πάνω απ’ όλα απέναντι στα παιδιά κι έπειτα στο κοινωνικό έργο του οργανισμού. Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνουν».

Ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την AMWAY HELLAS που για ακόμα μία χρονιά αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της και στηρίζει τα παιδιά μας, χαρίζοντάς τους στιγμές χαράς και διασκέδασης. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο για εμάς να βλέπουμε τα παιδιά μας, να λαμβάνουν τη μακροχρόνια αγάπη των ανθρώπων της AMWAY και να τους προσφέρουν όμορφες εικόνες και αναμνήσεις. Τους ευχαριστούμε θερμά και πάλι!»