Ατοπική δερματίτιδα: ένα μπλε μπαλόνι για όλα τα παιδιά που υποφέρουν

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ένα στα 5 παιδιά ξύνει το δέρμα του επειδή υποφέρει από ατοπική δερματίτιδα ή έκζεμα. Και μάλιστα το ποσοστό αυτό αυξάνεται τα τελευταία χρόνια με τα παιδιά αυτά να αισθάνονται καθημερινά έντονη φαγούρα και ξηρότητα στο δέρμα, διαταραχές στον ύπνο, αλλά και δυσκολίες στις σχέσεις τους με τα άλλα παιδιά.

Τώρα μπορούμε όλοι να κάνουμε πιο ανάλαφρη τη ζωή αυτών των παιδιών συμμετέχοντας στην ενέργεια της La Roche-Posay #ShareABlueBalloon και μοιράζοντας ένα μπλε μπαλόνι!

Η La Roche-Posay σε προσκαλεί να αλλάξεις προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των παιδιών με ατοπική δερματίτιδα, με μία μόνο κίνηση! Μπες στο larocheposay.gr/blueballoon και μοίρασε ένα μπλε μπάλονι. Για κάθε 1.000 μπαλόνια, η La Roche-Posay δεσμεύεται να προσφέρει 1 «αγωγή» Lipikar AP+ σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η σωστή ενημέρωση για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας, η εταιρία δημιούργησε επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης κάτω από την ομπρέλα BlueBalloon, που στόχο έχει να βελτιώσει τη καθημερινότητα των παιδιών αλλά και των οικογένειών τους. Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας larocheposay.gr/blueballoon, οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για την ατοπική δερματίτιδα, να ανταλλάξουν απόψεις και να βρουν καθημερινές συμβουλές για τη φροντίδα του μικρού τους.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το σχετικό βίντεο:

https://vimeo-prod-src-nl-eu.storage.googleapis.com/videos/622385863?GoogleAccessId=GOOGHOVZWCHVINHSLPGA&Expires=1481549502&Signature=mOX4w0ZtL%2BnZNoKPr51gH8UFFO8%3D