Άλλαξε σχολείο εξαιτίας μιας δερματικής ασθένειας- ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Το 9χρονο αγόρι που θα δείτε στο βίντεο, πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένεια. Το δέρμα του μοιάζει σαν να ξεφλουδίζει, ενώ όταν η πάθηση είναι σε έξαρση, δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί από τους πόνους.

Οι γιατροί στην πόλη όπου ζει σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία που προκάλεσε αυτό στο δέρμα του. Κάποιο μίλησαν για γενετική ή χρωμοσωματική ανωμαλία. Κάποιοι άλλοι για icthyosis, ή για harlequin disorter. Σε κάθε περίπτωση έχουν στείλει δείγματα ιστών αλλά και αίμα από το παιδί, στις ΗΠΑ για εξέταση. Όπως λένε οι γονείς του, οι πόνοι είναι αβάσταχτοι, δεν μπορεί ούτε καν να ξαπλώσει όταν τον πιάνουν κρίσεις. Το δέρμα δείχνει να σκίζεται, μοιάζει με κορμό δέντρου.

Πριν λίγο καιρό ο 9χρονος Σάμι Μουσίλι, αναγκάστηκε να φύγει και από το σχολείο. Οι συμμαθητές του, τον είχαν περιθωριοποιήσει, τον χλεύαζαν, τον είχαν στοχοποιήσει και τον κορόιδευαν.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό, οι άθλιες συνθήκες που το παιδάκι ζει, οι σκόνη, η βρωμιά, η έλλειψη νερού, και γενικά η απουσία υγιεινής, επιδεινώνουν την κατάσταση του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ