Race for the Cure: Την Κυριακή ο φετινός αγώνας ζωής με τους πιστούς χοηγούς

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η La Roche- Posay τρέχει στον αγώνα του 8ου Greece Race for the Cure υποστηρίζοντας τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

La Roche-Posay υποστηρίζει για μια ακόμη μία χρονιά τoν Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίο, στο Ζάππειο, συμμετέχοντας στην αποστολή ενός ηχηρού μηνύματος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας διοργανώνεται εδώ και 32 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen®, ενώ στην Ελλάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό και θα πραγματοποιηθεί φέτος για 8η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με συνδιοργανωτή τον ΟΠΑΝΔΑ.

Η La Roche-Posay, με σήμα κατατεθέν το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, έχει υποδεχτεί από το 2009 πάνω από 5.500 ασθενείς με καρκίνο προσφέροντάς τους δερματολογικές θεραπείες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου. Με απώτερο όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και τη διευκόλυνση του καθημερινού αγώνα που δίνουν με τον καρκίνο, οι δερματολογικές θεραπείες του Ιαματικού Κέντρου της La Roche-Posay επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης, καταπράυνσης και ευκινησίας, και κυρίως ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών. Πιστή στη δέσμευσή της, η La Roche-Posay στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και συμβάλλει με τον τρόπο της στον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, το περίπτερο της La Roche-Posay θα προσφέρει Ιαματικό Νερό ΕΑU THERMALE της La Roche-Posay, με αποδεδειγμένες θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για την τόνωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Για την προστασία τους από τον ήλιο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS Dry Touch Gel-Cream SPF50+ που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία SPF 50+, διαθέτει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει, απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα άμεσο ματ και απόλυτα «στεγνό» αποτέλεσμα που διαρκεί, αλλά και την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS XL CREAM με SPF 50+, που προσφέρει εξίσου πολύ υψηλή προστασία SPF50+, έχει πλούσια, ενυδατική υφή για άνεση που διαρκεί και αποτελεί την ιδανική πρόταση για το ξηρό δέρμα.