Λάμψη και υγεία σε δέρμα, μαλλιά και νύχια; Κι όμως γίνεται!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
beautyade
Η υγεία και η εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική υγεία μας και χαρακτηρίζει την εμφάνιση μας.

Η καθημερινή τους φροντίδα και περιποίηση σε συνδυασμό με ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή συμβάλλει τα μέγιστα στην καλή εικόνα και κατάσταση τους. Ωστόσο, παρόλη την προσπάθεια και φροντίδα υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την εικόνα τους και προάγουν την τριχόπτωση και την ευθραυστότητα των νυχιών. Για αυτό και είναι απαραίτητη η ενίσχυση της καθημερινής φροντίδας με ένα συμπλήρωμα διατροφής που να αφορά το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε συμπληρώματα διατροφής που απευθύνονται στο τρίπτυχο αυτό. Ωστόσο, είναι σημαντικό η επιλογή που θα κάνουμε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του οργανισμού για την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Το BeautyAde της Lanes αποτελεί ιδανική επιλογή και λύση για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπτωμάτων. Η καθημερινή δέσμευσή των Lanes είναι να προσφέρουν νέες, δημιουργικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, ακολουθώντας τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις στον τομέα των Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Το BeautyAde έχει μία σύνθεση ιδιαίτερα εμπλουτισμένη που απευθύνεται πλήρως στις ανάγκες που παρουσιάζουν τόσο το δέρμα όσο και τα νύχια και τα μαλλιά μας. Με κύρια συστατικά του τα θειούχα αμινοξέα L-Κυστίνη & L-Μεθειονίνη. τα οποία αποτελούν θεμέλιο λίθο της κερατίνης των μαλλιών, συμβάλλει στον περιορισμό της τριχόπτωσης και την αναγέννηση της τρίχας. Γεγονός που υποστηρίζεται από πλήθος μελετών που αφορά τη συγχορήγηση των συγκεκριμένων αμινοξέων για την υγεία των μαλλιών. Επιπρόσθετα, η παρουσία βιταμινών του συμπλέγματος Β στη σύνθεση του, όπως οι βιταμίνες Β3, Β5, Β6 και βιοτίνη, ενισχύουν τη δράση και αποτελεσματικότητα της L-Κυστίνης & L-Μεθειονίνης. Παράλληλα, η προσθήκη MSM, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C, που εμπεριέχεται στην φόρμουλα του BeautyAde, βοηθά στην ενδυνάμωση της τρίχας περιορίζοντας την εμφάνιση «ψαλίδας» στις άκρες της.

Ωστόσο, ο συνδυασμός του MSM και της βιταμίνης C συμβάλλει σημαντικά στην αναδόμηση των ιστών προσδίδοντας σφριγηλή όψη και ελαστικότητα στο δέρμα. Η προσθήκη εκχυλίσματος κεχριού σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε, την κατεξοχήν βιταμίνη του δέρματος, και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και το σελήνιο, θρέφουν τα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά καλύπτοντας τι ανάγκες του σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτική προστασία.

Το BeautyAde όπως και όλα τα προϊόντα Lanes είναι ελεύθερα συντηρητικών, γενετικά μεταλλαγμένων συστατικών και στην πλειονότητά τους δεν περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα, γλουτένη ή λακτόζη, ενώ αποτελεί μοναδική επιλογή και λύση για τη προαγωγή και τη διατήρηση υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών.

Ο συνδυασμός των συστατικών και των αμινοξέων του BeautyAde αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή στην πιο προσιτή τιμή, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90€.

BeautyAde