Κερδίστε για πρώτη φορά το μεγαλύτερο δώρο ομορφιάς! Μια δωρεάν αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής της επιλογής σας!

  • Iatropedia
Γίνε η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν! Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσφέρει σε μία τυχερή νικήτρια μια αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, δικής της επιλογής, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι επεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι:

· Face Lift & Βλεφαροπλαστική

· Βλεφαροπλαστική

· Ρινοπλαστική

· Κοιλιοπλαστική

· Λιποαναρρόφηση

· Αυξητική μαστών

· Ενδοαυλική Θεραπεία Κιρσών

Πιο αναλυτικά:

FACE LIFT

Πρόκειται για επέμβαση, που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου, τόσο σε αρχικό στάδιο γήρανσης όταν η χαλάρωση είναι μικρή, όσο και σε περισσότερο προχωρημένο στάδιο γήρανσης, οπότε και η χαλάρωση είναι μεγαλύτερη. O πλαστικός χειρουργός δεν επεμβαίνει μόνο στο χαλαρό δέρμα, αλλά και στους υποκείμενους χαλαρούς ιστούς, τους οποίους επαναφέρει στην αρχική ανατομική τους θέση. Καλό είναι να γίνεται σε αρχικό στάδιο χαλάρωσης, ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η βλεφαροπλαστική βελτιώνει την εμφάνιση των άνω βλεφάρων, των κάτω βλεφάρων, ή και των δύο, προσφέροντας μια ανανεωμένη και πιο ξεκούραστη εμφάνιση στην περιοφθαλμική περιοχή. Το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής θα γίνει φανερό μετά την πάροδο λίγων εβδομάδων, ενώ οι τομές μετά το πρώτο δίμηνο θα είναι αδιόρατες. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι μόνιμο και το λίπος που αφαιρείται από τα βλέφαρα δεν ξαναδημιουργείται. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να συνδυασθεί με lifting μετώπου, προσώπου ή με ολικό lifting.

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση που συντελεί στη βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους της μύτης. Εάν συνυπάρχει και δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, λόγω σκολίωσης ρινικού διαφράγματος ή υπερτροφίας ρινικών κογχών, μπορεί να επιτευχθεί διόρθωσή της στον ίδιο χειρουργικό χρόνο. Η βελτίωση του μεγέθους και του σχήματος της μύτης, μπορεί πραγματικά να αναδείξει ένα όμορφο πρόσωπο.

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κοιλιοπλαστική στοχεύει στη διόρθωση της χαλάρωσης των κοιλιακών τοιχωμάτων, που έχουν προκύψει από την εγκυμοσύνη ή από τη μεγάλη απώλεια βάρους. Κατά την κοιλιοπλαστική, αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους από την κοιλιά και συσφίγγεται το υποκείμενο μυϊκό σύστημα. Έτσι, μετά την επέμβαση, η κοιλιά γίνεται λεία και επίπεδη και η μέση πιο λεπτή. Η τομή του δέρματος σχεδιάζεται πολύ προσεκτικά στο κάτω μέρος της κοιλιάς και στο ύψος του εφηβαίου, ώστε να καλύπτεται από το εσώρουχο.

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η λιποαναρρόφηση είναι μια ελάχιστα επεμβατική αισθητική επέμβαση, με την οποία αφαιρούνται εντοπισμένες περιοχές συσσώρευσης λίπους από το σώμα. Το λίπος από αυτήν την περιοχή αναρροφάται από το σώμα κι έτσι ο ασθενής αποκτά μια λεπτή και ισορροπημένη σιλουέτα.

Με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, η λιποαναρρόφηση έχει γίνει μια επέμβαση πολύ λιγότερο επεμβατική και ασφαλέστατη. H λιποαναρρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση προβλημάτων τοπικού πάχους στις ακόλουθες περιοχές: μηροί, στήθος, κοιλιά, πρόσωπο, βραχίονες, κνήμες, πλάτη, αστράγαλοι, γλουτοί.

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Πρόκειται για την πλαστική χειρουργική επέμβαση με στόχο την αύξηση του μεγέθους του στήθους. Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ενθέματος (πρόθεσης) σιλικόνης είτε κάτω από το μαζικό αδένα (μαστό) είτε κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε αυτή την επέμβαση για αισθητικούς λόγους μπορούν να κυοφορήσουν και να θηλάσουν χωρίς πρόβλημα.

ΕΝΔΟΑΥΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΙΡΣΩΝ

Η ενδοαυλική θεραπεία των κιρσών με Laser είναι η ελάχιστα επεμβατική εκδοχή της «κλασικής» σαφηνεκτομής, με προφανή πλεονεκτήματα, και αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την αντιμετώπιση των κιρσών έως σήμερα. Με την τεχνική αυτή, η εκρίζωση της μείζονος ή της ελάσσονος κύριας φλέβας που παρουσιάζει βαλβιδική ανεπάρκεια και έχει οδηγήσει στην εμφάνιση των κιρσών στο δέρμα, αντικαθίσταται με την εξάχνωση της φλέβας μέσω της εφαρμογής ενέργειας Laser απ' ευθείας στον αυλό της φλέβας.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή, κάνε like στη σελίδα της Κλινικής ΡΕΑ στο facebook (www.facebook.com/reamaternity) και διεκδίκησε το όνειρό σου!

Κλινική ΡΕΑ – Γίνε η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν!