Γίνε η Γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν στην Κλινική ΡΕΑ

  • Iatropedia
8 Μαρτίου - Ημέρα της Γυναίκας Επισκεφθείτε τοwww.reamaternity.grκαι δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για μία δωρεάν πλαστική επέμβαση της επιλογής σας! Η Κλινική ΡΕΑ, δημιούργησε νέα τμήματα και υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας που αγαπά και φροντίζει τον εαυτό της.

Θέλουμε οι γυναίκες να νιώθουν όμορφα, να τολμούν, να ονειρεύονται και να πραγματοποιούν! Η Κλινική ΡΕΑ, έχοντας στο επίκεντρο της φροντίδας της τη γυναίκα, διεύρυνε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και δημιούργησε Νέα Τμήματα που έχουν στο επίκεντρο τους τη Γυναικεία ομορφιά και υγεία.

Τμήμα Αισθητικής & Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής

Το Τμήμα Αισθητικής & Επανορθωτικής Πλαστικής της Κλινικής ΡΕΑ είναι στελεχωμένο με έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους Πλαστικής Χειρουργικής. Όλες οι επεμβάσεις διενεργούνται στα σύγχρονα χειρουργεία της Κλινικής ΡΕΑ, τα οποία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Στην Κλινική ΡΕΑ, πραγματοποιούνται όλες οι αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις για το σώμα και το πρόσωπο όπως: Λιποαναρρόφηση, Κοιλιοπλαστική, Αυξητική, Ανόρθωση και Μειωτική Στήθους, Facelift, Βλεφαροπλαστική.

Τμήμα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής

Στο Τμήμα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής της Κλινικής ΡΕΑ πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις στη μύτη που συντελούν στη βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους της μύτης αλλά ταυτόχρονα συντελούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη φυσιολογική ρινική αναπνοή λόγω σκολίωσης ρινικού διαφράγματος ή υπερτροφίας ρινικών κογχών.

Το Τμήμα είναι στελεχωμένο με ιατρούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση πάνω σε θέματα που αφορούν τον τομέα της ρινοχειρουργικής.

Αγγειολογικό Τμήμα

Στο αγγειολογικό τμήμα της Κλινικής ΡΕΑ πραγματοποιείται πλήρης αγγειολογικός έλεγχος (αρτηριών και φλεβών) και αντιμετωπίζονται θεραπευτικά όλες οι φλεβικές παθήσεις (ευρυαγγείες, κιρσοί, οιδήματα κάτω άκρων, φλεβικά έλκη κ.α).

Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο γίνεται διάγνωση και πλήρης χαρτογράφηση του φλεβικού συστήματος, με τη βοήθεια υπερήχου duplex έγχρωμης υπερηχοτομογράφησης για λεπτομερέστατη απεικόνιση των φλεβών και των αρτηριών του ασθενούς.

Όλες οι τεχνικές που εφαρμόζονται είναι ανώδυνες και τα αποτελέσματά τους έχουν μεγάλη διάρκεια, ενώ επιτρέπουν στον ασθενή την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και την εργασία του ακόμη και την ίδια ημέρα της επέμβασης.

Τμήμα Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας

Στο Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Κλινικής ΡΕΑ πραγματοποιείται διατροφική αξιολόγηση και εκτίμηση κατάστασης θρέψης, προσδιορισμός σύστασης σώματος (λιπώδης και άλιπη μάζα σώματος) με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ακρίβειας (BOD POD®, TANITA), καθώς και παροχή εξατομικευμένου προγράμματος διατροφικής αγωγής. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες παρέχονται από μία έμπειρη ομάδα Διαιτολόγων – Διατροφολόγων με στόχο την ουσιαστική βοήθεια και φροντίδα των ασθενών.

Όλα τα τμήματα λειτουργούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της πλέον σύγχρονης Κλινικής, της Κλινικής ΡΕΑ. Η Κλινική ΡΕΑ διαθέτει τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένο και φιλικό νοσηλευτικό προσωπικό, σύγχρονη αντίληψη για τη φροντίδα και την υποστήριξη κάθε γυναίκας, καθώς και το πιο ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, όπου κάθε γυναίκα νιώθει μοναδική και ασφαλής.

Γίνε η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν, στην Κλινική ΡΕΑ!

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

Λεωφ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Π. Φάληρο

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109495000

www.reamaternity.gr

www.facebook.com/reamaternity