CLEOPATRA™ Γάλα Γαϊδάρας. Το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας

  • Iatropedia
Πάντα γνωστό, αλλά ξεχασμένο για λίγο, το γάλα γαϊδάρας επανεμφανίζεται πλέον ως φυσικό συμπλήρωμα διατροφής και μας χαρίζει μεγάλα οφέλη και φανταστικά αποτελέσματα.

Το γάλα γαϊδούρας είναι το πιο κοντινό γάλα στο μητρικό βάση της βιοχημικής του σύνθεσης. Περιέχει λιπαρά οξέα, λακτόζη, λακτουλόζη και νερό. Πολύ πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, C και Ε, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως είναι το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο φώσφορος, το νάτριο, ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος. Εξαιτίας της πλούσιας σύνθεσής του σε αυτά τα συστατικά, είναι εξαιρετικό προϊόν, κατάλληλο για τη διατήρηση της φυσιολογικής εμφάνισης της επιδερμίδας.

Το κομμάτι της Ιστορίας του!

Η πιο διάσημη από τις γυναίκες του παρελθόντας που το χρησιμοποιούσαν ήταν η Κλεοπάτρα, βασίλισσα της Αιγύπτου, η οποία συνήθιζε να κάνει μπάνιο μέσα σε γάλα γαϊδάρας, ώστε να παραμένει όμορφη και λαμπερή! Μάλιστα, στις μετακινήσεις της έπαιρνε πάντα μαζί της 100 θηλυκούς όνους ώστε να μην της λείψει ποτέ το καθημερινό της μπάνιο.

Ενώ και η γνωστή Πομπηία το χρησιμοποιούσε ώστε να διατηρεί τη λάμψη στην επιδερμίδα της. Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί πάνω σε αυτό, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού για τα θαυματουργά του αποτελέσματα κυρίως στο κομμάτι της ομορφιάς όσο και στον τομέα της υγείας.

Η συμβολή του στην εμφάνιση της επιδερμίδας!

Το γάλα γαϊδάρας, σύμφωνα με έρευνες, διαθέτει ιδιότητες αντιγήρανσης και βαθιάς θρέψης της επιδερμίδας, ενώ χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα, κυρίως στην άνω επιφάνειά του, αφού περιέχει πρωτεΐνες και φωσφολιπίδια, τα οποία ευνοούν τη δέσμευση μορίων νερού από την επιδερμίδα και διαθέτουν καταπραϋντικές ιδιότητες.

Περιλαμβάνει αμινοξέα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, ως μέρος της σύνθεσης του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης. Ενώ, από τις σημαντικότερες συνεισφορές του στην εμφάνιση της επιδερμίδας είναι ότι την αναζωογονεί, κάνοντάς την λαμπερή και όμορφη.

Παράλληλα, η πλούσια σύνθεσή του σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως είναι η Ε και η C μπορούν να προσφέρουν αυξημένα επίπεδα αντιοξειδωτικής προστασίας στην επιδερμίδα, ενώ η βιταμίνη C μπορεί να συνδράμει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την καλύτερη λειτουργία του δέρματος. Ενώ, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα μπορούν να ευνοήσουν τη μείωση του ερεθισμού του δέρματος.

Τέλος, να αναφερθεί και η επίδραση που μπορεί να έχει στα μαλλιά και στα νυχια, ενισχύοντας την λάμψη τους και μειώνοντας την κακή τους υφή, λόγου του ότι περιέχονται ποσότητες λιπαρών οξέων.

Το νέο ξεχωριστό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής της Astra Medical Hellas Superfoods™-AMHES CLEOPATRA™ Γάλα Γαϊδάρας ήρθε για να προσφέρει όλα τα θετικά στοιχεία του γάλακτος γαϊδάρας στον οργανισμό και κυρίως στην ομορφιά με έναν πολύ εύκολο τρόπο.

*Όλα τα προϊόντα Superfoods™ μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία!