Μια βιτρίνα…. για καλό σκοπό από τη Novartis Oncology στο Αttica

1c35636f69c095c0a7dd38e26c67e8bd.jpg
Η Novartis Oncology, στο πλαίσιο του προγράμματος "Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!", δημιούργησε τη βιτρίνα στο Αttica για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο μαστού, αλλά και για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις ανάγκες των γυναικών ασθενών οι οποίες νιώθουν να  χάνουν την αυτοπεποίθηση τους ή την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας μετά τη διάγνωση της νόσου. Η βιτρίνα στο Attica θα παραμείνει ως τις 14 Νοεμβρίου.

"Πέμπτη βράδυ στην Πανεπιστημίου, κάτι έντονο φούξια  τραβάει το βλέμμα σου. Πλησιάζεις στη βιτρίνα. Διαβάζεις. Ονειρεύεσαι. Παλεύεις. Προχωράς. Καρκίνος του μαστού.   

Σκέφτεσαι πως η ικανότητά σου να παθιάζεσαι, να κλαις, να βρίσκεις λύσεις, αυτή η ίδια  είναι και η δύναμή σου να υπερβείς ό,τι σε φθείρει. Η δύναμή σου είσαι εσύ! 

Είμαστε πολύ δυνατές οι γυναίκες! Ζήσε, λοιπόν, αυτό που είσαι. Βάλε το πιο ωραίο σου φόρεμα. Γέλα. Δούλεψε. Ερωτεύσου. Βρες μέσα σου και μοιράσου με τις γυναίκες γύρω σου αυτό που είσαι: Είσαι γυναίκα είσαι δύναμη!"

Το πρόγραμμα "Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!", προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο  και της παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα τη βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

Πρόκειται για μια  σειρά δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που έχουν στόχο την στήριξη και την συναισθηματικής ενδυνάμωσή της γυναίκας ασθενούς. Έως τις 12 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους.  

Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση. Μέσω του προγράμματος κάθε συμμετέχουσα θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει τον εαυτό της και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, ανακτώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδας και υλοποιείται σε συνεργασία με τους  συλλόγους ασθενών «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι.».

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends