Μεγάλη επένδυση Ομίλου διαγνωστικών στο Κερατσίνι

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Άνοιξε τις πύλες του το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στο Κερατσίνι. Με μία επένδυση ύψους 9 εκατ. ευρώ στο Κερατσίνι, επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Όμιλος καθώς πρόκειται για το 6ο κατά σειρά δημιούργημά του.

Ο Όμιλος στο πλαίσιο της λειτουργίας της νέας του Μονάδας και θέλοντας να συμβάλει στην ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών γύρω από το Κερατσίνι, που επλήγησαν πρόσφατα από τις δολοφονικές πλημμύρες, θα καλύπτει για το επόμενο τρίμηνο όλο το ποσοστό συμμετοχής του
παραπεμπτικού τους από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία για τη διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων.

Η νέα Μονάδα που εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου παρουσία πλήθος κόσμου, ξεκίνησε να λειτουργεί σε μία έκταση 1200 τμ μέσα στην καρδιά του Κερατσινίου. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ενώ στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου αλλά και των γύρω περιοχών. Έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας δήλωσε:

«Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας. Άλλωστε ο ιδιωτικός τομέας σε συνεργασία και με τον δημόσιο, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας
Υγείας. Στοχεύουμε με τον πλήρη εξοπλισμό της νέας Μονάδας, να παράσχουμε υπηρεσίες
υψηλής ποιότητας σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και των γύρω
περιοχών».