ΙΑΣΩ: Σεμινάριο με θέμα «Εφαρμογές των Laser στη Χειρουργική και Αισθητική Γυναικολογία»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
ΙΑΣΩ
Από φέτος θα ξεκινήσει στο ΙΑΣΩ η διεξαγωγή μιας σειράς σεμιναρίων, τα οποία θα διεξάγονται κάθε χρόνο, θα έχουν συγκεκριμένη θεματολογία και θα καλύπτουν επίκαιρα θέματα Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Σκοπός του φετινού σεμιναρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00 έως 13:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, είναι η ενημέρωση των Γυναικολόγων στον επίκαιρο και αμφιλεγόμενο τομέα εφαρμογής των Laser στη Χειρουργική και Αισθητική Γυναικολογία.

Οι επεμβάσεις αυτές στοχεύουν για πρώτη φορά, όχι μόνο στην αισθητική των γεννητικών οργάνων, αλλά και στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής της γυναίκας. Οι νέες εφαρμογές των Laser, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις γυναίκες τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλές επίσημες ιατρικές εταιρείες στον τομέα της Γυναικολογίας, εκφράζουν ανησυχίες όσον αφορά στις ενδείξεις και τις πιθανές επιπλοκές αυτών των επεμβάσεων, εάν δε γίνουν από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.

Οι οµιλητές θα αναφερθούν ιδιαίτερα στις ενδείξεις, τις δυνατότητες και τους περιορισµούς αυτών των εφαρµογών.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής Εμμανουήλ Διακομανώλης, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.