Η Φαρμασέρβ Λίλλυ μπαίνει στη δερματολογία δυναμικά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Calderma οποία ανήκει στο τμήμα ιατρικών λύσεων της Nestlé Skin Health, ανακοίνωσε η διοίκηση της Φαρμασέρβ – Λίλλυ που αναλαμβάνει την προώθηση και διάθεση των προϊόντων της Galderma στην ελληνική αγορά.

Τη νέα συνεργασία παρουσίασαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, Διονύσης Φιλιώτης, ο γενικός διευθυντής Ιταλίας και Ελλάδας της Galderma, Bernat Albinyana, o καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκ. «Α. Συγγρός», Δημήτρης Ρηγόπουλος και ο καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκ. «Ιπποκράτειο», Δημήτρης Ιωαννίδης.

«Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ!» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Διονύσης Φιλιώτης.

Από την πλευρά του ο κ. Bernat Albinyana ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μας συνεργασία με τη Φαρμασέρβ-Λίλλυ! Μια συνεργασία με πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία έρχεται να προσφέρει μοναδικά, καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος».

Τα προϊόντα της Calderma που διατίθενται στα φαρμακεία –με σύσταση δερματολόγου- από την Φαρμασέρβ Λίλλυ είναι:

-Φάρμακα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.
-Πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.
-Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

Επίσης, τα προϊόντα Cetaphil βοηθούν στην ανάπλαση, στην προστασία και στη διατήρηση μίας υγιούς και όμορφης επιδερμίδας και αποτελούνται από τρεις προϊοντικές σειρές.

 

Τέλος, η λάκα ονύχων Loceryl είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία που καταπολεμά τους μύκητες των νυχιών και προστατεύει από την επανεμφάνισή τους.