Ανάπτυξη, προσλήψεις και νέα προϊόντα στην αγορά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όταν οι άλλοι απολύουν και συρρικνώνονται, αυτοί προσλαμβάνουν κόσμο και επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και σε άλλα πεδία. Αυτό είναι το μυστικό της ανάπτυξης φγια φαρμακοβιομηχανίες όπως είναι η MENARINI.

Η ΜENARINI HELLAS, επισφραγίζει τα 27 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της στην ελληνική αγορά, με τη δημιουργία του νέου Τμήματος Consumer HealthCare, με στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την διατήρηση της υγείας κι ευεξίας του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο όμιλος Menarini με έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και με παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, μέσα από τις 14 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 100 χώρες δραστηριοποίησής της, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI HELLAS, κ. Γεώργιος Συκιανάκης, επισημαίνει: « Η MENARINI HELLAS συνεχίζει με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή της πορεία και μετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της αυτοθεραπείας με την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων.

Το νέο μας Τμήμα Consumer Health Care συγκροτήθηκε και επανδρώθηκε με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής ,την υγεία κι ευεξία του.»

Τα πρώτα προϊόντα που ήδη τέθηκαν σε κυκλοφορία και αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνουν 4 σειρές εξειδικευμένων σκευασμάτων που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές πτυχές της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.