ΥΥΚΑ: Δεν υπάρχει πιθανότητα να κλείσει η ενδοκρινολογική κλινική στο Νοσοκομείο της Νίκαιας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία του ενδοκρινολογικού τμήματος του Γ.Ν. Νίκαιας κάνει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας με προκήρυξη θέσης επιμελητή Α' και μετάταξη από άλλο νοσοκομείο...

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση από το ΥΥΚΑ για το Νοσοκομείο της Νίκαιας και την ενδοκρινολογική κλινική:

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το θέμα λειτουργίας της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν.Π «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. « Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» για τα κάτωθι:

1. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάταξης ιατρού Ενδοκρινολόγου από το αρμόδιο Συμβούλιο του Νοσοκομείου και βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης.
2. Έχει αποσταλεί αίτημα έγκρισης προκήρυξης θέσεως Επιμ. Α΄ ή Διευθυντή Ενδοκρινολογίας προς το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της θέσης του Δ/ντή της Ενδοκρινολογικής Κλινικής, λόγω συνταξιοδότησής του στις 31.12.2016 .
3. Τέλος, υπάρχει ήδη θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους συναδέλφους Ιατρούς Ενδοκρινολόγους της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου και 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, για απόσπαση στη θέση Δ/ντή της Ενδοκρινολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ν.Π «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ».

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Π «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», δεσμεύεται να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Ενδοκρινολογικής Κλινικής.