Ξεσκονίζονται νοσοκομεία και ιδρύματα για εμπόριο παιδιών! Σοκ στο πανελλήνιο για την 4χρονη

  • Iatropedia
Εκτεταμένες έρευνες σε νοσηλευτικά ιδρύματα και υπηρεσίες ξεκίνησαν οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με υγειονομικές αρχές εξαιτίας της τραγικής υπόθεσης με το 4χρονο ξανθό κοριτσάκι που φέρεται να βρισκόταν παράνομα στα χέρια αθιγγάνων

Εκτεταμένες έρευνες σε νοσηλευτικά ιδρύματα και υπηρεσίες ξεκίνησαν οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με υγειονομικές αρχές εξαιτίας της τραγικής υπόθεσης με το 4χρονο ξανθό κοριτσάκι που φέρεται να βρίσκονταν παράνομα στα χέρια αθιγγάνων

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από την αποκάλυψη της υπόθεσης με τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα που βρέθηκε στα χέρια ζευγαριού Ρομά.

Οι αστυνομικές αρχές σε μια προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος και πιθανώς να εντοπίσουν και άλλες περιπτώσεις παιδιών που απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους, ξεκινούν σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, ελέγχους σε νοσοκομεία και ιδρύματα.

Θα ερευνήσουν πιστοποιητικά και έγγραφα ώστε να διαπιστωθεί η εγκυρότητα τους ενώ οι ύποπτες υποθέσεις θα ελεγχθούν εξονυχιστικά. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείονται και εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις DNA.

Πάντως και στην υπόθεση της μικρής Μαρίας οι υγειονομικές αρχές θα έχουν κυρίαρχο ρόλο τόσο για τις συγκρίσεις των υπαρχόντων πιστοποιητικών όσο και για τη σύγκριση των ιατρικών αποτελεσμάτων και δεδομένων για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς. Εξάλλου στην περίπτωση αυτή θα γίνει εκτεταμένος έλεγχος DNA.

Στο πλαίσιο αυτό πάντως και μετά τις αποκαλύψεις, στο τραπέζι πέφτει και το θέμα των υιοθεσιών καθώς δεν αποκλείεται να επανεξετασθεί ο νόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο χαράτσι από τη Δευτέρα στα φάρμακα! Πόσο θα πληρώνουν οι ασθενείς

Θερμά επεισόδια με ένταση και ξύλο στα Δημόσια νοσοκομεία!

Τέλος και στις δωρεάν φυσικοθεραπείες από Δευτέρα!

Έρχεται νέο μεγάλο κύμα κινητικότητας στα νοσοκομεία της περιφέρειας! Πότε θα τεθούν εκτός οι εργαζόμενοι