Ξεκινούν τα παζάρια για την αξιολόγηση των εργαζομένων στο ΕΣΥ: Τι είπε ο Βορίδης!

  • Iatropedia
Με συγκεκριμένες προτάσεις στην ατζέντα τους θα πρέπει να επανέλθουν την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία προκειμένου να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες με τον νέο υπουργό υγείας για το σύστημα αξιολόγησης στα νοσοκομεία.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ο Μάκης Βορίδης ο οποίος έζησε χθές την πρώτη του απεργία στο ΕΣΥ φαίνεται ότι θέλει να προλάβει πιθανές επεκτάσεις απεργιακών κινητοποιήσεων εν μέσω καλοκαιριού.

Έτσι εμφανίζεται πιο διαλλακτικός από τον προκάτοχο του και τάσσεται ανοιχτός να συζητήσει τις παραμέτρους για τις οποίες και διαμαρτύρονται άλλωστε οι εργαζόμενοι καθώς θεωρούν ότι εκ των προτέρων 3 στους 4 θα πάρουν …κακό βαθμό.

Ο κ.Βορίδης είπε πως αν έχουμε δομικές διαφορές τότε υπάρχει πρόβλημα κάλεσε όμως τους εκπροσώπους τόσο των γιατρών όσο και των εργαζομένων να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, δηλαδή ουσιαστικά τα κριτήριά που θα τεθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι των συνδικαλιστών καιρό τώρα είχαν θέσει το ζήτημα της διαφοροποίησης των κριτηρίων στο ΕΣΥ σε σύγκριση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, θέμα στο οποίο δεν ήταν αντίθετος και ο τέως υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε πληρώνουμε και πότε όχι τους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Δείτε τι ισχύει

Θα αυξηθούν ή θα μειωθούν τελικά οι τιμές στα φάρμακα χωρίς συνταγή; Τι θέλει η τρόικα

'Φαρμάκι'' τα φάρμακα για Μάκη Βορίδη: Τι θα κάνει με δαπάνη και επιστροφή!

Έρχεται πρόγραμμα για 1200 άνεργους της υγείας επί πληρωμή!