Βρογχοσκόπιο αξίας 11.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Άλλη μία κλοπή συγκλονίζει το δημόσιο σύστημα υγείας καθώς , όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την διοίκηση του ΓΝΑ "Αλεξάνδρα", διαπιστώθηκε κλοπή βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου...

Την κλοπή του ιατρικού μηχανήματος κατήγγειλε ο διοικητής του νοσοκομείου στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.

Σύμφωνα με αυτήν, η κλοπή του βρογχοσκόπιο, που βρισκόταν στο Πνευμονολογικό Τμήμα, έγινε στο διάστημα της τελευταίας εβδομάδας.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ πήρε ήδη υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται, ότι σπείρα Κολομβιανών είχε κλέψει τον Μάϊο του 2017 πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα από τον «Άγιο Σάββα», αλλά και από νοσοκομεία της περιφέρειας.

Και βέβαια αν ήταν όντως Κολομβιανοί κι αν όντως όλα όσα πληροφορηθήκαμε εκείνο το διάστημα των προηγούμενων κλοπών δεν διέπονταν από τάσεις απόκρυψης άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια των δομών Υγείας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου:

Κλοπή βρογχοσκοπίου από το Πνευμονολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».

Την Τρίτη 17-04-2018 αφού διαπιστώθηκε από τη Διευθύντρια του Πνευμονολογικού Τμήματος του Γ.Ν.Α «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» η απώλεια – κλοπή ενός βρογχοσκοπίου συγκεκριμένου κατασκευαστικού οίκου και σειριακού αριθμού, αξίας 11.000€ περίπου, διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος μήνυση κατά αγνώστων.
Ήδη η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Ο Διοικητής
Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Δημήτρης Ι. Βεζυράκης