Βρείτε προφυλακτικό στο σωστό νούμερο!

  • Iatropedia
Το προφυλακτικό είναι το ήμισυ του παντός τόσο για να αντιμετωπισθεί μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη όσο και για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης κάποιου σεξουαλικού νοσήματος. Μάλιστα όταν τα προφυλακτικά κάνουν νερά τότε όχι μόνο μειώνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση αλλά αυξάνουν και το κίνδυνο μόλυνσης ή εγκυμοσύνης.

Και για του λόγου του αληθές μελέτη που πραγματοποίησε το Πανεπιστημίου του Κεντάκι έδειξε ότι όταν το ισχυρό φύλο δεν επιλέγει το σωστό νούμερο προφυλακτικού τότε αυξάνονται οι πιθανότητες είτε να σπάσει είτε να βγει πριν από …την ώρα του.

Όπως προέκυψε από την ίδια μελέτη οι άνδρες φαίνεται πως αγνοούν το γεγονός ότι τα προφυλακτικά κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Μάλιστα ένα ποσοστό των ανδρών που αγγίζει το 65% δήλωσε πως προτιμά να μην το χρησιμοποιήσει γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όταν αυτό δεν εφαρμόζει σωστά.

Ενδεικτικό είναι ότι οι μισοί άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα δεν δίστασαν να παραδεχθούν την τελευταία φορά που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό δεν τα κατάφεραν

Περίπου 195 από τους 436 ερωτηθείς (45%) της έρευνας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, απάντησε ότι κατά την τελευταία σεξουαλική επαφή τους, η τοποθέτηση του προφυλακτικού δεν ήταν επιτυχής.

Προσοχή στην αγορά

Οι ειδικοί επιστήμονες συνιστούν στους άνδρες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγουν προφυλακτικό, αφού στην περίπτωση, που είναι πολύ φαρδύ υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να πέσει ενώ αν είναι πολύ στενό να σπάσει.

Εφαρμογή σε κινητό

Πλέον όσοι θέλουν να αγοράσουν το σωστό νούμερο προφυλακτικού μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους μια εφαρμογή που ονομάζεται Condom Size.

Χάρη στη νέα αυτή εφαρμογή μπορεί το ισχυρό φύλο να μετρήσει τα προσόντα του σε στύση και στη συνέχεια να κάνει την παραγγελία του on line.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κάνουμε όταν σπάσει το προφυλακτικό; 5 απλά κόλπα

Τα συχνότερα λάθη που κάνουμε με το προφυλακτικό