Βάλτε stop στις νυχτερινές λιγούρες!

  • Iatropedia
Είναι επίμονες βασανιστικές και στριφογυρίζουν διαρκώς μέσα στο κεφάλι μας Ο λόγος για τις λιγούρες οι οποίες εμφανίζονται κυρίως το βράδυ όταν τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά. Πως μπορείτε να βάλτε stop στις νυχτερινές εξορμήσεις στο ψυγείο

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσα περισσότερα τρόφιμα και κυρίως γλυκά καταναλώνετε πριν από τον ύπνο τόσο περισσότερο αυξάνονται οι θερμίδες που προσλαμβάνετε και επομένως παίρνετε πιο γρήγορα κιλά.

Υγιεινά σνακ

Μη ξεχνάτε να προμηθεύεστε υγιεινά σνακ ώστε να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις λιγούρας. Φάτε καρότα και ωμά λαχανικά τα οποία θα σας χορτάσουν χωρίς να σας παχύνουν.

Κάντε εργασίες

Η ανία και η πλήξη είναι η νούμερο ένα αιτία που έχετε αυτές τις λιγούρες.

Μπορείτε τις κρίσιμες αυτές ώρες να ασχολείσθε με κάτι ποιο εποικοδομητικό από το να αρχίσετε να μασουλάτε σχεδόν τα πάντα. Το ζητούμενο είναι να κρατάτε τα χέρια σας απασχολημένα

Όχι πολλές ώρες τηλεόραση

Έρευνες έχουν ενοχοποιήσεις τις πολλές ώρες τηλεόρασης με την κατανάλωση πολλών τροφίμων.

Περιορίστε τις ώρες που βλέπετε τηλεόραση και έτσι δεν θα νιώθετε έντονα τις λιγούρες.

Οργανώστε το ψυγείο σας

Κάθε φορά που σας πιάνει λιγούρα μην κατευθύνεστε με την πρώτη ευκαιρία στο ψυγείο με συνέπεια να τρώτε οτιδήποτε βλέπετε μπροστά σας. Αλλάξτε θέση στα τρόφιμα προκειμένου να έχετε μπροστά μπροστά όσα είναι περισσότερο υγιεινά όπως είναι τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά με λίγα λιπαρά.

http://www.webmd.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί έχω λιγούρα το πρωί;