Β. Οικονόμου: Η «μονταζιέρα» της Κουμουνδούρου έκανε το θαύμα της

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το θέμα της δικαίωσης των διοικητών νοσοκομείων στο ΣτΕ αποτέλεσε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κι αργότερα με ανακοινώσεις, το θέμα της ημέρας για κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο tομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την δήλωση ότι «η μονταζιέρα της Κουμουνδούρου έκανε ξανά το θαύμα της».

Και συνεχίζει ο κ. Οικονόμου:

«Ουδείς μίλησε για ρεβανσισμό και ομαδικές απολύσεις στο χώρο της Υγείας, όπως θέλουν τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουν. Κανείς εργαζόμενος που δουλεύει νόμιμα στο χώρο της Υγείας δεν θα χάσει τη δουλειά του.

Προφανώς, όμως, οι κομματικές προσλήψεις στις διοικήσεις των νοσοκομείων, όπως άλλωστε αποφάνθηκε και το ΣτΕ, θα αποτελέσουν παρελθόν. Όσον αφορά στις χιλιάδες προσλήψεις που κυοφορούνται, είτε στα νοσοκομεία, είτε στις Τοπικές Μονάδες Υγείας προφανώς και είναι παράνομες».

Σταματήστε, επιτέλους, να κοροϊδεύετε τον Έλληνα πολίτη και να βλέπετε φαντάσματα. Σταματήστε να σπαταλάτε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και τους κοινοτικούς πόρους, προκειμένου να δημιουργήσετε το μεγάλο σας «όνειρο». Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανοχή έχει και τα οριά της. Τα έχετε ξεπεράσει».