Το …κενό νέο πόρισμα των σοφών!

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÄÉÁÑÊÏÕÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÊÏÉÍÙÍÉÊÙÍ ÕÐÏÈÅÓÅÙÍ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ ÃÉÁ ÔÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ "ÅÑÑÉÊÏÓ ÍÔÕÍÁÍ" (EUROKINISSI // ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Στα χέρια του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου παρέδωσε η επιτροπή των σοφών της Υγείας νέο πόρισμα για τις αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν στο χώρο της υγείας. Ένα πόρισμα όμως που περιλαμβάνει ελάχιστες προτάσεις για αλλαγές, μετά βέβαια και την αλγεινή εντύπωση που είχαν προκαλέσει οι προτάσεις του πρώτου πορίσματος που μεταξύ άλλων ήταν και πώληση νοσοκομείων!

Το νέο πόρισμα περιλαμβάνει επαναλήψεις, έργα που έχουν ήδη γίνει αλλά και αλλαγές που είναι ήδη στο δρόμο της προώθησης και είναι συνολικά 250 σελίδες.

Το πόρισμα παραδόθηκε τη Δευτέρα στον Ανδρέα Λοβέρδο ώστε να δοθεί και την Πέμπτη στην τρόικα που θα επισκεφθεί την οδό Αριστοτέλους.

Μέσα σε 250 σελίδες οι "σοφοί" δίνουν 11 κατευθυντήριες γραμμές, μεταξύ των οποίων για τον τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, τη διοίκηση και οργάνωση του συστήματος Υγείας, το ανθρώπινο δυναμικό, τη χρηματοδότηση, το φάρμακο, τη Δημόσια Υγεία, κ.λ.π.

Πάντως οι τελικές πινελιές αναμένεται να μπουν τα επόμενα 24ωρα πριν παραδοθεί στην τρόικα.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends