Το γιλέκο που σας κάνει να καίτε 500 θερμίδες μόνο που το φοράτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Κατά τους χειμερινούς μήνες οι περισσότεροι άνθρωποι ανεβάζουν τη θερμοκρασία στον θερμοστάτη μέχρι να διασφαλιστεί ότι δεν κρυώνουν.

Ωστόσο, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος και σώματος θα σας ευνοήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Με βάση αυτήν τη βασική αρχή και αναζητώντας τρόπους να μπορεί κάποιος να μειώσει το τελικό ημερήσιο “ισοζύγιο” θερμίδων με τον πιο “τεμπέλικο” τρόπο που υπάρχει, ένας πρώην επιστήμονας της NASA δημιούργησε κάτι πρωτοποριακό.

Πρόκειται για το γιλέκο “Cold Shoulder”. Ναι, πρόκειται για ένα απλό γιλέκο που σας βοηθάει να κάψετε μέχρι και 500 θερμίδες περισσότερες κάθε μέρα!

Δημιουργός του γιλέκου είναι ο δρ Wayne Hayes, πρώην εργαζόμενος στη NASA, ο οποίος πέρυσι ξεκίνησε μια προσπάθεια χρηματοδότησης της ιδέας του μέσω της πλατφόρμας Kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσει $13.500. Τελικά συγκέντρωσε $281.319 από 1.524 άτομα!

Για όποιους από εσάς έχετε ενδοιασμούς για τα όσα “υπόσχεται” το απίστευτο αυτό γιλέκο, ο δρ Hayes δημιούργησε και μία ιστοσελίδα με λεπτομέρειες και με κάθε μεγάλη εταιρεία ή ΜΜΕ έχει δοκιμάσει και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς αυτούς. Η ιστοσελίδα είναι η coldshoulderweightloss.com, όπου μεταξύ άλλων, μπορείτε να δείτε το “ΠΡΙΝ” και “ΜΕΤΑ” των απλών ανθρώπων που προμηθεύτηκαν το απίστευτο γιλέκο!

Ο πάγος τοποθετείται πάνω από τους ώμους και την πλάτη του γιλέκου, το οποίο, σύμφωνα με Hayes, είναι το πιο άνετο μέρος, δεδομένου ότι εκεί είναι που το δέρμα σας έχει το μικρότερο αριθμό νευρικών απολήξεων. Το γιλέκο έχει σχεδιαστεί για να μπαίνει στην κατάψυξη και θα πρέπει να φοριέται πάνω από ένα βασικό στρώμα ρουχισμού, όπως ένα T-shirt, για να προστατεύσει το δέρμα σας από το κρύο. Ο δρ Hayes λέει ότι θα πρέπει να φοράτε το γιλέκο δύο φορές την ημέρα, για 60 έως 90 λεπτά κάθε φορά.

Δείτε και το σχετικό βίντεο!…

http://www.medicaldaily.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέσσερις απρόσμενες συμβουλές της επιστήμης για πιο γρήγορο αδυνάτισμα

Χάστε 3 φορές περισσότερο λίπος με αυτό το μπαχαρικό