Το ΕΣΥ σε αγριότητα! Επιθέσεις και με πυροσβεστήρες!

  • Iatropedia
Οι συνεχείς μειώσεις μισθών, οι τραγικές περικοπές και η πολύωρη εργασία φαίνεται ότι οδηγεί σιγά σιγά στα άκρα τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία αφού πλέον καταγράφονται και άγριες καταστάσεις. Επίθεση επιμελητή σε ειδικευόμενο με …πυροσβεστήρα καταγγέλλει το Κίνημα των νέων γιατρών.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο μάλλον έγινε και αυτό μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο. Όπως καταγγέλλουν τα μέλη του Κινήματος των Νέων Γιατρών επιμελητής στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα επιτέθηκε σε ειδικευόμενο με πυροσβεστήρα για να τον χτυπήσει.

Τα μέλη του Κινήματος μιλούν για απαράδεκτη και αντισυναδελφική επίθεση και βιαιοπραγία του Επιμελητή Β΄ του Νοσοκομείου, εναντίον του συναδέλφου τους ειδικευόμενου στην κλινική, «με σκοπό την σωματική βλάβη, χρησιμοποιώντας ευμεγέθη πυροσβεστήρα τοίχου, σαν όπλο».

Σύμφωνα με τους νέους γιατρούς όλα αυτά συνέβησαν ενώπιον αυτοπτών μαρτύρων.

Με βάσει τις καταγγελίες οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα με αφορμή την επίσχεση εργασίας που ετοιμάζουν οι ειδικευόμενοι επειδή δεν έχουν πληρωθεί τις εφημερίες τους.

Όπως σημειώνουν οι γιατροί: «της επίθεσης προηγήθηκε λεκτική διαφωνία και χειροδικία του εν λόγω επιμελητή, σχετικά με την επικείμενη επίσχεση εργασίας των συναδέλφων ιατρών του Νοσοκομείου, που αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των τελευταίων 4 μηνών».