Τι θα κάνει μετά τις εκλογές ο Ανδρέας;

  • Iatropedia
Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε ότι θα έχουμε κυβέρνηση Σαμαρά μετά τις εκλογές και ότι ουσιαστικά η χώρα θα βαδίσει με συγκυβέρνηση, το ζήτημα είναι τι αποφάσεις έχει λάβει ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Θα μείνει ή θα φύγει από το υπουργείο Υγείας στο ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης;

Πολλά στελέχη ήδη στο υπουργείο Υγείας αναζητούν τις προθέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, δεδομένου ότι προς το παρόν έχει κάνει πίσω στο θέμα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ αφήνοντας το προβάδισμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η πιθανότητα συγκυβέρνησης άλλωστε δίνει ελπίδες σε πολλούς ότι θα μπορέσουν να παραμείνουν στη θέση τους έστω κι αν αλλάξει η σύνθεση της κυβέρνησης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πάντως όπως εκμυστηρεύεται σε στενούς του συνεργάτες, αν υπάρξει τελικά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ο ίδιος δε θα παραμείνει στο υπουργείο Υγείας.

Θα προτιμήσει να αποχωρήσει ακόμη και πλήρως από το νέο κυβερνητικό σχήμα αν είναι να παραμείνει στο χώρο της Υγείας.

Άλλωστε όπως ο ίδιος λέει στους συνεργάτες του, πλέον στην υγεία λόγω περικοπών δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα πράγματα αλλά μόνο για βελτιώσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Η τρόικα εξάλλου επιβάλει για τα επόμενα χρόνια μόνο κουρέματα και λουκέτα στην Υγεία. Για τους ασθενείς …ουδείς λόγος.