Τι είδε ο υπουργός στο Καστελόριζο! Οι ξεχασμένοι ασθενείς και ο…ρομαντισμός Άδωνι! (ΦΩΤΟ)

  • Iatropedia
Στο ακριτικό Καστελόριζο βρέθηκε την Κυριακή ο Άδωνις Γεωργιάδης για να εγκαινιάσει τις μονάδες προληπτικής ιατρικής δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Τι είδε στο μονοήμερο ταξίδι του ο υπουργός Υγείας που έσπευσε να αναρτήσει στο γνώριμό του twitter

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάσθηκε για το ακριτικό Καστελόριζο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια των μονάδων προληπτικής ιατρικής δωρεάν φυσικά του ιδιωτικού τομέα.

Βήμα βήμα άρχισε να ενημερώνει φυσικά και τους «ακολούθους» του στο twitter για το ταξίδι στην απομακρυσμένη νησιωτική κουκίδα που διαθέτει μάλιστα ακριβώς 999 μέτρα διάδρομο προσγείωσης.

Αφού έγιναν τα εγκαίνια και εξετάσθηκαν οι λιγοστοί ασθενείς, δεδομένου ότι ελάχιστοι μόνιμοι κάτοικοι έχουν απομείνει στο ακριτικό Καστελόριζο, ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε και πάλι σχετικά. «Στους 230 κατοίκους εξετάσαμε ήδη 193. 40 μαστογραφίες, 50 τεστ ΠΑΠ, 130 υπέρηχοι καρδιάς. Όλα τα παιδιά» απεφάνθη ο υπουργός Υγείας.

Και φαίνεται ότι οι κάτοικοι του νησιού είχαν δεόντως ανάγκη τις εξετάσεις αυτές καθώς η γιατρός που είχε διορισθεί πριν από λίγους μήνες στο Καστελόριζο δια χειρός του ίδιου του υπουργού Υγείας, αποχώρησε λίγο μετά και έπειτα από τις συνθήκες που αντίκρισε στο ιατρείο του νησιού.

Με τις κινητές μονάδες πάντως που χάρισε το ίδρυμα Νιάρχος η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προγραμματίζει να ελέγξει 37 νησιά της άγονης γραμμής και 55 χιλιάδες κατοίκους.

Κατά την αποχώρηση του πάντως από το γραφικό Καστελόριζο ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε σταγόνες… ρομαντισμού στους «ακολούθους» στο twitter καθώς ανήρτησε φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα μέσα από το αεροπλάνο.

«Τι υπέροχη χώρα» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφίζοντας μέσα απο το αεροπλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος από το «κούρεμα» στα φάρμακα! Τι λένε οι γιατροί, τι διαμηνύει ο Άδωνις από το twitter

Απίστευτο: Ξεκινά και το μεγάλο «μαχαίρι» στις διαγνωστικές εξετάσεις! Πόσο κόβονται

Έρχεται νέο χαράτσι από τον ΕΟΠΥΥ! Με χρέωση τα τηλέφωνα και για ραντεβού με ιδιώτες γιατρούς

Νομοσχέδιο ΕΟΠΥΥ με καθυστερήσεις και αγκάθια! Γιατροί: «Συνεχίζουμε μέχρι τέλους»!