Τι είδε ο Άδωνις στη Ρόδο! Τι έγραψε στο Twitter

  • Iatropedia
Τη Ρόδο και το Καστελλόριζο επισκέπτεται τις ημέρες αυτές ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Τι του έκανε εντύπωση και τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου τον «ακολουθούν» 27.227 άτομα.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τη Ρόδο αλλά και το απομακρυσμένο Καστελλόριζο επισκέπτεται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια προσπάθεια να δείξει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης ειδικά για τα απομακρυσμένα νησιά.

Στο πλαίσιο αυτό υπουργός Υγείας συναντά τοπικούς φορείς ενώ επισκέπτεται και τις μονάδες υγείας. Έτσι βρέθηκε τόσο στο νέο όσο και στο παλαιό νοσοκομείο της Ρόδου. Το παλαιό βέβαια με το που χτίστηκε το καινούριο έμεινε ουσιαστικά ένα κτίριο «φάντασμα» χωρίς να έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα. Αποτέλεσμα είναι το άλλοτε ζωντανό νοσηλευτικό ίδρυμα είναι γεμάτο μπάζα, σκουπίδια και εγκαταλελειμμένα και κατεστραμμένα έπιπλα. Κάτι που έκανε εντύπωση στον Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να φωτογραφήσει τους εσωτερικούς χώρους και να αναρτήσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Παλαιό νοσοκομείο Ρόδου. Έγινε το νέο και εγκαταλείφθηκε στο παλαιό στην Τύχη του», έγραψε στο Twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρτώντας και τις συγκεκριμένες φωτό.

Παλαιά έπιπλα, σκόνη, σκουπίδια και εγκατάλειψη στο παλαιό νοσοκομείο Ρόδου που κατέγραψε με το κινητό του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως προς το παρόν δε φαίνεται η κυβέρνηση να διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια για να αξιοποιηθεί άμεσα το παλαιό κτίριο του νοσοκομείου της Ρόδου παρότι σχεδιασμοί υπάρχουν.

Οι αναρτήσεις του υπουργού Υγείας στο Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται μίνι κινητικότητα και στους γιατρούς! Ποιοι θα αλλάξουν νοσοκομείο

Νέα μέτρα στο ΕΣΥ δια χειρός Γερμανών! Τι οδηγίες θα δώσουν για νοσοκομεία -ΕΟΠΥΥ

Πως θα ενταχθούν στα νοσοκομεία οι καθηγητές που μετακινούνται. Όλο το σχέδιο

Ο χάρτης των επικίνδυνων περιοχών για τον ιό του Δυτικού Νείλου! Ποιες περιοχές κινδυνεύουν