Τι έκανε το Σάββατο η γιατρός Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή;

  • Iatropedia
Όχι η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δε βγήκε βόλτα με την οικογένειά της. Προτίμησε να κάνει κάτι πιο επιστημονικό και δημιουργικό δεδομένου ότι είναι πια και γιατρός.

Το απόγευμα του Σαββάτου γιατροί και προσκεκλημένοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Αϊγλη του Ζαππείου έστρεψαν τα βλέμματά τους σε μία κατεύθυνση όπου στεκόταν σχεδόν αμήχανα μια ψηλόλιγνη ξανθιά φιγούρα. Δεν ήταν άλλη από τη σύζυγο του Κώστα Καραμανλή Νατάσα Παζαϊτη που δεν πήγε απλά για να παρακολουθήσει το συνέδριο που διεξαγόταν με θέμα «Εθνικές κατευθυντήριες οδηγίες στη χειρουργική ογκολογία του μαστού».

Πήγε για να συμμετάσχει και ως ομιλήτρια στο επιστημονικό τραπέζι με θέμα την «αντιμετώπιση ασθενούς με καρκίνο μαστού από ομάδα ειδικοτήτων», που πραγματεύεται τη συμμετοχή πολλών γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων στην καταπολέμηση της νόσου.

Η Νατάσα Παζαϊτη ντυμένη λιτά και στα λευκά, έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα του συνεδρίου ανάμεσα σε γνωστούς καθηγητές της ιατρικής και υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου της υγείας.

Η ομιλία της στο συγκεκριμένο συνέδριο έγινε με την ιδιότητα της Γενικής Χειρουργού ενώ είναι και Επιστημονική Συνεργάτης της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής, του Γ.Ν.Α «Ιπποκράτειο» η οποία και οργάνωσε το συγκεκριμένο συνέδριο.

Βέβαια η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δεν έφυγε με …άδεια χέρια. Θα έχει να επιδείξει στο βιογραφικό της και πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου το οποίο είναι μοριοδοτούμενου από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 12 μόρια (credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD).