Τι απαντά ο πρόεδρος του Ντυνάν για τους μισθούς των 18.000 ευρώ!

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏÕ ÅÑÑÉÊÏÓ ÍÔÕÍÁÍ ÁÍÄÑÅÁ ÌÁÑÔÉÍÇ (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)
Αίσθηση προκαλούν στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για την κατασπατάληση των χρημάτων στο Ερρίκος Ντυνάν με αστρονομικούς μισθούς που αγγίζουν εν μέσω κρίσης και τα 18.000 ευρώ. Ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης απαντά μέσω του iatropedia.gr για τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για τις αμοιβές του νοσοκομείου.

Τις αποκαλύψεις για τους παχυλούς μισθούς έκανε μέσω του iatropedia.gr ο μέχρι πρότινος διαχειριστής του νοσοκομείου καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος, ο οποίος μιλά για μεγαλοστελέχη που αμείβονταν επί σειρά ετών με τεράστια ποσά.

Τι απαντά ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης;

Ο κ.Μαρτίνης αποφεύγει προς το παρόν να μιλήσει για τις αμοιβές των στελεχών του νοσοκομείου και καταφέρεται κατά του καθηγητή Λιαρόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνομαι την πίκρα του κ.Λιαρόπουλου που δεν του παρατάθηκε για ένα χρόνο η σύμβασή του με το Ντυνάν. Αλλά όπως αποδεικνύεται από δηλώσεις που κάνει, δικαιώνει την άποψη που είχε το νοσοκομείο για την πραγματική του αποστολή, άρα και την άρνηση του ιδρύματος να παρατείνει τη συνεργασία».

Ο κ.Μαρτίνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προβεί σε εκτενέστερες ανακοινώσεις ώστε και επισήμως πια να δημοσιοποιηθεί η θέση της διοίκησης για τους μισθούς-πρόκληση που δίνονταν επί σειρά ετών.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends