Τι απαντά ο πρόεδρος του Ντυνάν για τους μισθούς των 18.000 ευρώ!

  • Iatropedia
Αίσθηση προκαλούν στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για την κατασπατάληση των χρημάτων στο Ερρίκος Ντυνάν με αστρονομικούς μισθούς που αγγίζουν εν μέσω κρίσης και τα 18.000 ευρώ. Ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης απαντά μέσω του iatropedia.gr για τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για τις αμοιβές του νοσοκομείου.

Τις αποκαλύψεις για τους παχυλούς μισθούς έκανε μέσω του iatropedia.gr ο μέχρι πρότινος διαχειριστής του νοσοκομείου καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος, ο οποίος μιλά για μεγαλοστελέχη που αμείβονταν επί σειρά ετών με τεράστια ποσά.

Τι απαντά ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης;

Ο κ.Μαρτίνης αποφεύγει προς το παρόν να μιλήσει για τις αμοιβές των στελεχών του νοσοκομείου και καταφέρεται κατά του καθηγητή Λιαρόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνομαι την πίκρα του κ.Λιαρόπουλου που δεν του παρατάθηκε για ένα χρόνο η σύμβασή του με το Ντυνάν. Αλλά όπως αποδεικνύεται από δηλώσεις που κάνει, δικαιώνει την άποψη που είχε το νοσοκομείο για την πραγματική του αποστολή, άρα και την άρνηση του ιδρύματος να παρατείνει τη συνεργασία».

Ο κ.Μαρτίνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προβεί σε εκτενέστερες ανακοινώσεις ώστε και επισήμως πια να δημοσιοποιηθεί η θέση της διοίκησης για τους μισθούς-πρόκληση που δίνονταν επί σειρά ετών.