Θερμά επεισόδια με ένταση και ξύλο στα Δημόσια νοσοκομεία!

  • Iatropedia
Μορφή επιδημίας φαίνεται ότι παίρνουν τα επεισόδια σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Σε εξέλιξη δυο ΕΔΕ

Τελειωμό δεν έχουν απότι φαίνεται τα επεισόδια στα δημόσια νοσοκομεία. Μέσα σε ένα 24ωρο μετά τις σκηνές απείρου κάλλους, που διαδραματίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας τη σκυτάλη πήρε το νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο προαύλιο του νοσοκομείου κάνοντας τα όλα γυαλιά καρφιά.

Και στις δύο περιπτώσεις θύματα οι ασθενείς αλλά και οι συγγενείς οι οποίοι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν έντρομοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο αμφιθέατρο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου γίνονταν μια εκδήλωση και την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου οι οποίοι ζητούσαν μεταξύ άλλων:

προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίσθηκαν περίπου 15 κουκουλοφόροι οι οποίοι χωρίς αιτία και αφορμή άρχισαν να προπηλακίζουν τους γιατρούς το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα δεν δίστασαν να σπάσουν αλλά και να βάψουν τις κάμερες ασφαλείας με μαύρο χρώμα φωνάζοντας ''έξω οι κάμερες από το νοσοκομείο''.

Έντρομοι οι ασθενείς αλλά και οι συγγενείς τους δεν πίστευαν στα μάτια τους για αυτές τις σκηνές που αντίκρυζαν.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να γνωστοποιήσει το γεγονός μέσω του τουίτερ ενώ ενέπλεξε και εργαζόμενους του ΕΣΥ στα επεισόδεια.

Ακολούθησε νέο τουίτ διαμαρτυρίας για το πως στοχοποιούνται οι εργαζόμενοι χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.

σε αναβρασμό η Κέρκυρα

Από την άλλη πλευρά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Πέμπτης δύο ελεγκτές τυο ΣΕΥΥΠ μπήκαν στο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους. Οι παραβρισκόμενοι εργαζόμενοι μαζί με συνδικαλιστές επιχείρησαν να τους αποτρέψουν με συνέπεια να σημειωθεί ένταση και αντεγκλήσεις.

Οι συνδικαλιστές επισημαίνουν ότι ο έλεγχος επρόκειτο να γίνει όταν το νοσοκομείο παρουσιάζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού ενώ ακόμη και μηχανήματα είναι χαλασμένα εδώ και καιρό με συνέπεια να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται νέο μεγάλο κύμα κινητικότητας στα νοσοκομεία της περιφέρειας! Πότε θα τεθούν εκτός οι εργαζόμενοι

Πυρ και μανία ο Άδωνις με τους συνδικαλιστές στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο νοσοκομείο Κέρκυρας! Οι απολύσεις Άδωνι και οι αντιδράσεις-Βίντεο ντοκούμεντο

Νέο χαράτσι από τη Δευτέρα στα φάρμακα! Πόσο θα πληρώνουν οι ασθενείς